Sila66 BenimKucukYazCicegim ben çok besıkte tutmuycam canım oda yapıcam oraya gecırıcem ondan dolayı park almadım ama bu aldığımda 1 yası geckın yatılıyor park besık 6 yaşına kadar
Heyzilwq Sevvl ikiz bebiş mi sizin maşallah her şey şeyleri hazır Allahım sağlıcakla ve zamanında kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🌺
hmg BenimKucukYazCicegim bebek arabası , beşik , anne kucağı , anne bebek çantası , bebek küveti , oyun halısı daha aldım ama listelemedim :) insta sayfamda öne çıkanlarda var hmg.home 🥰
Soniii hmg sayfanız çok güzel sizi takibe aldımm 🥰 kaç aylık bebiş cinsiyetimiz aynı galiba kız benimde
BenimKucukYazCicegim nevzatbaskomser güle güle giysin hepsini inşallah canım.☺👍 Bebek arabasız olurmu ki dışarı çıklnca zor olmayacakmı canım?❤
Syma_07 Sevvl Cook güzel sağlıkla giysin minişler😌 oğluşum olacak benimde kızların kıyafetlerine baktıkça özeniyorum 😂
Sevvl Syma_07 kiz oğlanda süslenir öyle deme saati zıncırı künyesi bana ilk erkek dediler neler begendıydım 😂😂
BenimKucukYazCicegim AsyaGunesMom ya cok güzel bıcıl bıcıl kıyafetler masallah😍👍 ana kucağı elektirikli dimi? Bende insallah almayı düşünüyorum bebekler için çok iyiymiş😍 Hepsi çok güzel güle güle kullansın🙏❤
Syma_07 Sevvl alisverise gidince gözüm hep kız kıyafetlerinde oluyor 😂 erkegede var tabi ama kizinkiler bı başka 😂
AsyaGunesMom BenimKucukYazCicegim teşekkür ederiz. Evet elektrikli sağa sola ileri geri sallanması var. 2 çocukla baş etmenin yollarını arıyorum işte 😂
Ebrulicee Bebek odası Ve beşiği bu şekilde aldık. Bebek arabası ve puseti ikili şekilde satılıyor. Kraft energy bebek arabasını tercih ettik
BenimKucukYazCicegim Ebrulicee süperrr👍👍 beşiğe bayıldım benimde aklımda böyle bisey vardı, sağlıkla kullansın hepsini❤
elvinimmm Ebrulicee besiginizin beyaz renginden akrabam bana yollicak ama ic yatagi yok ben kendim alacam olcusunu biliyosaniz soyliye bilir misiniz
Smrdgnn Sevvl Sevvl bebek arabası olarak ne aldınız acaba benimde ikiz kız ama henüz karar veremedim hafif bir şey istiyorum
Sevvl Sila66 gelirsin kuzum her aşamaya gelince bi sonrakine gelmek istiyorsun merak etme ben suan doğuranlara nasıl özeniyorum😂😂❤️
Ebrulicee BenimKucukYazCicegim amin inşallah sizin bebeğinizde sağlıkla dünyaya gelsin inşallah 🙏 park yatak düşünüyordum ama aşırı kaba geldi gözüme hemen hemen aynı fiyata 4 yaşına kadar kullanabileceği bir beşik aldık
Ebrulicee Gizem1812 almila mağazasında görmüştüm çok yüksek fiyat verdiler aynı takımı ben İnegöl mağazasında buldum ve oraya yaptırdım hem beşiği hem de odasını