Smrdgnn Sevvl Sevvl bebek arabası olarak ne aldınız acaba benimde ikiz kız ama henüz karar veremedim hafif bir şey istiyorum
Sevvl Smrdgnn Bunu aldık canım ben çok çok beğendim e bebekte de Evdede arada sürüyoruz zjxjxj çok çok hafif chıco ohlala da güzel duruyor ama Yanyana biraz sürerken zor olabilir diye düşündüm
Semasumeyye BenimKucukYazCicegim anne yanılı park beşik almalısın bence ɓen öyle planlıyorum ve 5 6 yaşa kadar rahat büyütür arakat taban kat özelliğinden ötürü hemde portatif rahat toplanır
BenimKucukYazCicegim Asliormanci çok tatlı çok guzel hepsi, özellikle bebek arabası setine bayıldım hem renk hem görüntü olarak, ss aldım bende boyle bi şey bakıcam 👍👍☺❤❤ Güle güle kullansin insallah🙏
IremAtasever @BenimKucukYazCicegim henüz cinsiyeti belli olmadığı için ve çok yeni öğrendiğim için almadım henüz
Koalammm Sila66 Allah kullanmayi nasip etsin inşallah 🙏🥰 Çok kaliteli duruyor canım çok güzelmiş link verebilir misin bulursan eğer bi bakmak istiyorum ☺️
Skrn1 Meryem_duzen kokosanneler sayfasından yaptırdım ama 20 haftalık falandım o zaman fiyatı şuan hatırlamıyorum yılbaşı öncesi olduğu için büyük ihtimalle zamlanmış olabilir
Syma_07 Kupeli21 bence almaya başlayın bende basliycam en zoru alışveriş kısmı en kolay gibi gözükse de 😂
moooms Didemdidemm hepinize çok geçmiş olsun inşallah allah daha iyilerini nasip eder çok güzel günleriniz olsun hep inşallah bundan sonra 💓
BenimKucukYazCicegim Meryem_79 ay hepsi çok guzel harikaaa, sağlıkla kullansin bebiss, lohusa takimin da çok guzel bayildimm👍☺❤🙏