Merhaba kızlar 🌸😌
9 şubatta doğum yaptım normal doğum oldu çok şükür belki yardımım dokunur diye sizlere ihtiyaç duyduğum iyiki almışım dediğim şeyleri paylaşıyım 💓
Öncelikle özel hastanelere güvenmediğim için ankara etlik şehir hastanesinde doğum yaptım tam teşekkürlü bir hastane ben memnun kaldım
Gerekli olanlara gelelim. ☺️
Hastaneye sancıyla gittim ve saçlarım açıktı kesinlikle TOKA olmalı yanınızda . Çok sıcak basıyor 😌
Hastane çantalarınız yakınınız da oluyor doğuma kadar bu yüzden hemen TERLİKLERİNİZİ isteyin . Hastane üzerinizdeki herşeyi çıkartıyor ve önlük giyiyorsunuz doğuma kadar ihtiyacınız olan şey terlik 😇
Doğumdan sonrası için ise ;
Öncelikle çok acıkırsanız diye çantanıza birşeler alın hastane yemek saatleri var atıştırmak iyi hissettir 🥰
Sıcaktan ve kuru nefesten dudaklarım çok çatladı kesinlikle DUDAK NEMLENDİRİCİSİ olsun yanınızda benim çok acıdı . Çok ihtiyaç duydum .
Kızlar DEPEND (şoktan aldım) kesinlikle alın gerçekten lohusaykende fazlasıyla işinizi görecek böyle bir rahatlık yok . Tamamen bizim için üretilmiş 😇
Doğumdan sonra ben SABAHLIK giydim dikiş kontrolü falan yaptılar elbise olması çok kolaylık sağlıyor . Pijama da aldım yanıma onu da önden düğmeli tercih ederseniz emzirirken çok kolay olur .
Sonra GÖGÜS PEDİ kesinlikle lazım yani olmasaydı bence bütün üstüm süt olurdu gerçekten kuru tutuyor 😂
kızlar GÖGÜS UCU KREMİ kesinlikle ihtiyaç benim yara oldu ilk hafta geçti çok şükür ama doğumdan önce sürmeye başlamak kesinlikle acıyı en aza indirir . 🙏
Ben bir gün kaldım eğer sizinde kalma gibi bir durumunuz olursa yanınıza ŞAMPUAN , TARAK ve HAVLU alın. Doğumdan sonra duş çok iyi geliyor 😌
Hastane çarşafları çok temizdi gerçekten özenle temizliyorlar fakat rahat etmek açısından yanınıza kendi ÇARŞAFINIZI alabilirsiniz . Birde bebeğimin altına ben MÜSLİN örtü aldım oda bir seçenek 💓
Kızlar herşey gönlünüzce olsun inşallah çok güzel doğumlarınız olur Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah 🙏🥰
DİĞER TEMEL İHTİYAÇLARI BİLDİĞİNİZ İÇİN YAZMADIM 🥰