Ayseygz Rüyada koz bebek görmek cinsiyetinin kız olduğunu yada erkek olduğuna işaret eder mi. Aynı durumu yaşayan barsa paylaşabilir mi ♥️
irmgzr13 Ayseygz ben cinsiyeti öğrenmeden önce rüyamda erkek gördüm ve oğluşum olcak Allah’ın izniyle
momyy__ Ayseygz eşim erkek olacağını gormuştu oğlumda hamileyken oğlum oldu şu an da hamileyim kız gördüm rüyamda bakalım cuma günü belli olucak
Kalbiimde2can Oglumda hamileligimin baslarinda erkek bebegim oldugunu görmüstüm.. Simdi 16.haftamdayim rüyamda bebek görüyorum ama cinsiyetini görmüyorum resmen rüyamda bile göstermiyor kendini 🤣
Ayseygz Findukli_Lokum ne güzel sağlıkla gelsin güzellik 🥰bende kız gördüm ama daha çok var öğrenmeme 🫣🥰
Findukli_Lokum Ayseygz amin, hayırla gelsinler sağlıklı olsunlar inşallah, Rabbim gönlünüze göre versin 🥰
Tugcecv Ayseygz ben pespembe bir mağazaya girmiştim rüyamda her şey pembeydi bende hic sevmem pembeyi çıkalım burdan bu ne barbie evi gibi diyordum rüyamda çıkıyordum mağazadan. 2 3 hafta sonra cinsiyetin erkek olduğunu öğrenmiştim 😂 mavi severizz
serpil1baby Ayseygz ben hamile kalmadan önce bir oğlan emzirdiğimi görmüştüm o yıl içinde hamile kaldım oğlum olcak🤗🤗🤗