Dlnkle 6.5 aylık ikizlere hamileyim kilom 68 m beden aldm şuan tam ama doğumdan sonra olurmu bilemedim l mi alsam doğumdan çıkınca ne kadar farkeder
2022bebeki Dlnkle Ben 8 kilo aldim gebelik boyunca ama yine de bedenimden bir beden büyük aldim yine de. Çünkü gerçekten çok sıcak oluyor ve terliyorsunuz insan salas biraz bolluk istiyor
Busel Dlnkle bende 30.haftalik hamileyim sadece 2 kg aldim suanlik acaba doğuma kadar çok alirmiyim hiç bilmiyorum bu hafta içinde gidip gecelik bakıp deneyeceğim belki 1 beden büyük alirim
2022bebeki Dlnkle İndi tabi büyük oranda 6 kilosunu hastanede biraktim zaten. Emzirirken de uyksuzulktan da veriyorsunuz🙈
ST55 Maşaallah size kızlar pjama diye girdim aldığınız kilolara hayran kalıp pjamayı unuttum 😊 inş bende böyle az kilo alırım 🥺
Dlnkle ST55 yok yok ben çok aldım 🙈50 ile hamile kaldımtüp bebek tedavisi ikiz şuan 68 im ve 27. Haftaya girdim gerçi kullandığım ilaçların da çok etkisi oldu şişirdi riskli olduğu için çok da hareket etmedim o yüzden fazla aldım
Dlnkle 2022bebeki ben hastanede giyicem diye aldım ama kalçadan çok farketmez sanırım çünkü basen kısmı oturdu bide 2 ayım var daha
2022bebeki Dlnkle sanmıyorum çok fark olacağını bir beden büyük almakta fayda var. Ben de tüp bebek annesiyim vajinal doğum yaptım 26 gün önce Rabbim sizlere de sağlıcakla kavuşmak nasip etsin 🌺