Mervecimmmm Doktorum magnezyum verdi ağrıların olursa içersin dedi. Eczacı da günde 1 yazmış kutu üzerine. Siz nasıl kullanıyorsunuz sadece ağrı olduğunda mı yoksa her gün mü içeceğim
Minyonz Mervecimmmm ben her gün içiyordum bana ishal yaptı. Doktora sordum sık sık kullanmana gerek yok dedi. Ara ara kullan agrin falan olursa dedi. Ama doktorunuza tekrar danışırsınız
Fatmaorhanuslu Mervecimmmm bana her gün bir tane yazmıştı. Ama çoğunu içmedim. Kanızlığı önlüyor. Birde kramplara iyi geliyor
beriko77 @“Mervecimmmm”# Mervecimmmm Magnimore plus mi kullaniyorsunuz? Ben sabah aksam iciyorum, 22. hafta civari basladim
Mervecimmmm Minyonz Bana da ağrıların artarsa kullan dedi de eczacı her gün 1 yazmış merak ettim ve 60 tablet 400 lira verdim ilaca 😫😅
Mervecimmmm femme bir kaç kez sancım olmuştu bir de alt karnımda Regl ağrısı gibi birşeyler yaşadığımı söyledim o da bunu yazdı
femme Mervecimmmm heee oyle ağrı bende başka sandım da sırtım çok ağrıyor verirmi diye düşündüm 😅😅 ama ilgisi yokmuş. Cok geçmiş olsun
Nesli-1 femme bana bel ağrısı için magnezyum verdi hatta günde 2 kez içilecek yazmış eczacı 1 kez içmen yeterli dedi çok büyük bir hap bana göre o yüzden 1 tane alıyorum
Minyonz Mervecimmmm aaa niye öyle devletin ödemediği bi ilac yazmış demek ki ben bedavaya aldım. Magnormdu sanirim yanlış olmasın ama🤔
Eceklc_13 Mervecimmmm bende kullanıyorum malesef çok pahalılar bende 20 tane var kutuda günde 2 tane içiyorum 300 TL veriyorum aman bebeğim iyi olsun da herşeye razıyım 🤲🥰🫶
Mervecimmmm beriko77 evet bunu verdi bana da daha kullanmaya başlamadım bugün verdi zaten. Siz neden sabah akşam kullanıyorsunuz farklı bir şey mi var
Agg0207 Mervecimmmm ileri haftalarda bacak ağrısı oluyor magnezyum eksikliğinde belki onu önlemek için vermiştir ama ben hiç kullanmamistim
Hlypl Ben 24. Haftadan beri her gün kullanıyorum eklem ve kas ağrılarına, kramplara iyi geliyor ve uyumadan önce içildiği için rahat bir uykuya geçiş sağlıyor. Magvital kullanıyorum suda eriyen bir ilaç ve devlet karşılıyor.
Mervecimmmm Hlypl anladım bana magnimore plus vermiş yaklaşık 400₺ ödedim ama madem devletin karşıladığı var niye bunu yazdı anlamadım 🤯
femme Nesli-1 aaa oyle mi ya ben bel kuyruk sokumu ağrısı bunlar la baş edemiyorum hatta bazen ayaktayken belim boşa düşünüyor ayaklarimi kesiyor düşüncem diye korkuyorum ://
beriko77 Mervecimmmm bebek buyudukce kalcama agri vurmaya baslamisti, sabah aksam al demisti doktor. Yaklasik 2 aydir kullaniyorum, agrilara cok iyi geldi
serpil1baby Mervecimmmm kullanabilirsin canım hiçbir zararı yok magnezyum vücudumuzun ürettiği bir vitamin gibi ama pahalı özel bir ilacada gerek yok tabletleri var suya atılan falan ben onu kullanıyorum 4. Ayımdan beri çok şiddetli ağrılarım olmuyo sayesinde🤲🏻 ismide magnorm
Mervecimmmm serpil1baby bende doktorun verdiğini aldım valla 60 tablet fiyatı 400 lira doktor verdi diye sorgulamadan alıyoruz da sgknın karşılamadığı ilacı vermenin manası ne zaten bir sürü muayene ücreti alıyorlar. Benimde şiddetli ağrım kasılmam vs olmadı bi kaç defa sancı gibi bir şey yaşadım anlık zaten 33. Haftaya giriyorum doğuma ne kaldı şurada 😮💨