Banubebek1 Zeynep_atalar bizde 4 aylık olduk çok çıktı karnım baya baya var son aylar gibi olduk resmen 5 ayda daha ne kadar büyür bilemem 😁😊
Defnesa Benim 7. Ayda bile yoktu karnım otobüste yer bile vermiyordu kimse 😂 şimdi bir anda çıktı 38. Haftadayız hala çok değil ama çoraplarını flan rahat giyiyorum
arirangg Zeynep_atalar Benim de 4 aylık. Çıktı ama göbek gibi. Hamile gibi değil. O kadar da mı büyümedi
nur34_ Zeynep_atalar kuzum dort aylik 16 haftalarda oluyosun ztn pek cikmazki bnm 24 haftalarda fln cikti az bisey gobus vardi ama belli etmiyordu 24 den sonra belirgn oldu
Hazalert Zeynep_atalar valla 33+6 daha yeni çıktı desem yeridir 🤣 iç karınla alakalı sanırım 3.ayda kocamaaan olan da var benim gibi olan da canım ama İnan karnın çıkınca yaşamak çok zorlaşıyor bende hep çıksın belli olsun istedim ama çoook zormuş🤣
ozgegundogdu1903 Zeynep_atalar ben 28 haftalık hamileyim dışardan belli bile değil iç karınla ilgili birsey bu bende çok kafaya takıyordum niye büyümüyor diye sonra saldım karnı büyük olan arkadaşlarımı görüyorum çok zorlanıyorlar böyle daha iyi 🤣😍
Zeynep_atalar ozgegundogdu1903 yarı yolu bitirdim daha birşey yok aşk yaşamak istiyorum göbüşümle galiba sonlara doğru çıkıcak😂
Melikekabil41 Zeynep_atalar benim de öyle hatta çok tepki almıyorum nasıl hamilesin diye zayıf olduğum için anca 5-6 ayında çıkar
MerveAkty Zeynep_atalar benimde hamilelikten once catlagim vardi onlar daha da belirtmişti. Başka da olmadı. 😊 göğüs de de damarlar hazırlıyor kendini süt üretmeye 🤩
1anne2bebek__ Zeynep_atalar 🤣 öyle tabi. Benimki tamamen espri 🤗 sağlıkla gelsinler de bebecikler gerisi de nasılsa güzel duygular 🤍
hayalperest2310 Zeynep_atalar 8.ayda büyümeye başladı canım benim zaten daha çok erken senin büyür yani bir anda anlamazsın bile