SemaSelim Merhaba, 30. Haftamda olmama rağmen 1.600 gram benim oğlan. Doktor böyle giderse 38 i bile beklemeden 37 de alırız dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı😇 o haftaya kadar ortalama kaç kilo daha alır ki acaba ?
Mysmrt SemaSelim valla bence hiç dert etme 32 de 1700 gram diye bana da öyle dediler sonra çocuğum birden kilo aldı 3100 gram oldu 36. Haftada. Şu an 39 haftamız bitmek üzere hala doğum bekliyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Tugcecv SemaSelim benim bebekte sisko ama doktor hic öyle bir şey demedi normal istiyorsan dikkat et yediğine ictigine bebek iri dedi sadece 37de dogurursun falan demedi yani
Aslimii SemaSelim nasıl yani normal dogum icin kilolu, sorun olur diye mi söylüyo, yoksa 37de yeterince buyumus olur sezeryan uygundur, alabiliriz mi demek istiyo Normal icin kilolu diyosa benimki 32.haftada 2400 kilosu korktum suan 😁😁
SemaSelim mistocookie Canım hem kistim hem fıtığım var sanıyorum oda etkiliyor. Aynı zamanda kistim de alınacak sezaryen olursam.
defneemom Mysmrt geriden gidiyor dememis ki onden gidiyor demis. yinede normal bence kilosu ben anlamadim valla
Bhr4117 Benimde o haftada o kilolardaydi 31+4 1700 cuma gitcem tekrardan bakalım kaç.olmuş ama kilo.fazla falan demediler uyumlu dediler
defneemom SemaSelim kilosu normal ki? doktorunuz sezeryan yapmak için yapıyor desem neden 37? bence farklı bir doktora gözükün
SemaSelim defneemom defneemom Canım hem kistim hem fıtığım var sanıyorum oda etkiliyor. Aynı zamanda kistim de alınacak sezaryen olursam. İri bebek sanırım fıtık için uygun değil.
Sevvl SemaSelim kuzu kılosu iyimiymiş e benım ikizler 31 de 1650 1550 diye zayıf diyorlar geri diyorlar
SemaSelim Sevvl Canım hem kistim hem fıtığım var sanıyorum oda etkiliyor. Aynı zamanda kistim de alınacak sezaryen olursam.
Sevvl SemaSelim he evet canım o etkıler normal doğumu kilodan ötürü sandım saflıkla gelsınlerde farketmez artık
Meltemarhan Kilosu normal neden öğle dedi ki benim de 30 haftalık Şuan 2 kilo doktor 4 sezaryen olmasına rağmen 39 haftalık olmalı diyor
elifyagci SemaSelim ben suan 25. Haftadayım bugün hastane kontrolümüzde bebeğim 1 kilo 300 gr çıktı erken doğum dan bahsetmedi eşim dedi erken mi doğar böyle giderse kötüyü cagırmayalım zamanında gelsin dedi
Kumsal10 SemaSelim 30.haftada bebegimin kilosu 1.850 grm di benm fazla degilki normal bence doktor nie öyle bir şey dediki🙄
Defnesa Kilosu fazla değilmiş aslında normalmiş başka bir doktora daha danışın 37 erken sezeryan için 38 olsun bari ama normal doğum istiyorsaniz doktor sezeryan destekliyorsa ondan öyle demiş olabilir
Esra_57 Bende 29+6 da gittim 1600 dü Dr hiç kilolu demedi normal dedi haftasıyla uyumlu dedi hayırlısı olsun
Tubatgn SemaSelim Kilosu fazla değil benim oğlan son haftalarda 500 gr almaya başladı beni hala bekletiyorlar 4ü geçti kilosu 40 haftalık olduk Büyük ihtimalle özele gidiyorsunuz 🙃