Nurcangulpideci inşallah canım, ne zaman istersen yazabilirsin, ne kadar bilgi sahibi olsakta insan duygu ve hislerini paylaşınca rahatlıyor. Bu platform sadece bilgi edinmek için değil, elimizin altında internet var , tek tuşla dünyada ki tüm bilgilere ulaşabiliriz, ama benzer durumu yaşayan insanlarla samimi bir ortamda konuşup rahatlamak başka bir olay. Heryerde pozitif ve negatif insanlar var maalesef, burayı da kendi egosunu tatmin etmek için kullananlar var. Gerçek hayatlarında etrafında ki insanlara parmak sallaya sallaya yargı dağıtıp sorgulamaya cesareti olmayan insancıklar burada klavye başında aslan kaplan kesiliyorlar. Sezeryanı ister keyfi kiiii ben keyfimden oldum , oooh iyi ki de olmuşum, ister mecburi olan anneler lütfen bu yargı grubuna sadece SANANE diyin , size ne?? Soruyu soran bayana ben vajinal doğum yaptım tecrübem böyle diyip cesaret verip sende yapabilirsin vs.diyip çekilmek yerine parmak sallamaya gelenlere sana ne diyin, onların amacı soru sorana yardımcı olmak yani üzüm yemek değil bağcıyı dövmek 😄ay çok uzattım🤭