cerendemirdemir ben 2019 Haziran’da orada doğum yaptım, öncelikle oranın ameliyat ve yatış aşamasında tam bir ticarethane olduğuyla yüzleşiyorsunuz, kontrole diye gittim ve Prof dr acil yatış ve sezeryan bebek yarına dayanamayabilir dedi daha sonra bizden ücret alınmadıkça yatış yapmama izin verilmedi, ve yatış sonrası da beni ameliyat etmesi gereken gündüz nöbetindeki dr mesaisi bitti diye evine gitmiş biz odada beklerken, eşim tekrar gidip Prof a söylemese belki ertesi güne kalıp bebeğimi kaybedebilirdim, hemen gececi gelen nöbetçi dr hanım doğumu yaptırdı, bebeğim yaklaşık 3 haftayı geçkin gelişim geriliği ve farklı böbrek teşhisleri olduğu İçin sıkı takiple 18 gün kaldı yoğun bakımda, doktorlardan kesinlikle memnundum, ama personel değişkendi ve maalesef bizim enfeksiyon korkusundan koklamaya bile korktuğumuz yavrularımızın oradaki hemşirelerin bazılarının öpüp sevdiğine şahit olan anneler oldu, baş hemşireye ilettik sonra ne oldu bilmiyorum çünkü benim bebeğim doğum kilosu olan 1700 gramı tamamladığı gün taburcu ettiler , anne sütü ve ilgisiyle daha çabuk toparlayacak diye, size tavsiyem kesinlikle doktorlar İle iletişimde olmanız, arka plandaki personel aksaklık yaşatabiliyor. Ayrıca üzerinden 3,5 yıl geçti, şu an ne durumda bilmiyorum ama doktorlardan hep memnun kaldık , bir de olur da eğer nasibinize erken doğum düşerse, kendinizi hırpalamadan güçlü durmaya çalışın, yoğun bakım bebeği ve ailesi olmak çok başka bir psikoloji ve tecrübe, ağlamak gelirse ağlayın konuşmak gelirse konuşun ama sizi minicik bir kalbin tamamen hissettiğini ve size muhtaç bir şekilde beklediğini unutmayın, sütünüz ve sevginiz sizin en büyük gücünüz olacak, dua ederek ve sakin kalarak süreci yaşamaya çalışın, inşaAllah bebişiniz vaktinde ve sağlıkla doğar, hastaneden kucağında bebekle eve dönebilmek büyük nimet, inşaAllah güzel ilerler her şey, sormak istediğiniz bir şey olursa da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım 💕