Lavinyaa8 Birkaç haftadır su azalması vardı bugün kontrolde biraz daha az çıktı doktor böyle giderse 35. Haftada alirim dedi yaşayan var mı bu durumu neler yaptınız suyun artması için ? 35 de doğarsa bebekte sorun olur mu ?
Yuncu1 Lavinyaa8 havuç suyu içmeyi bir deneyin bana doktorum önerdi içiyorum ve suyuma yeterli dedi bence işe yarıyor
Damlaa92 Lavinyaa8 bende yaşadım bol sütlü tatlı ve havuç suyu içtim bebeğimin suyu çok arttı ama bu seferde kakasını yaptığı için acil aldılar. Suyu azaldığını öğrenince ciğer geliştirici ve kan sulandırıcı iğne verdi o da etkili olmuş olabilir
Lavinyaa8 Nisan0804 kaç olduğunu söylemedi ama 35 e kadar bekletmeye çalışacağım dedi bebeğim iki haftada sadece 100 gram almış gelişimi de yavaşlamış gözüküyor bende birkac haftadır su gibi akıntı geliyordu su sızıyor olabilir dedi turnusol kağıdı verdi onu deneyeceğim
Nisan0804 Lavinyaa8 haftası iyi bence endişe etmeyin sağ salim hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Damlaa92 Lavinyaa8 aynı şeyler benim de 100 gram almıştı sonra azalmaya başladı Haftadaydık kötü düşünmeyin pozitif olun çok erken haftalar değil 🙏🏼
Gamzeeeeeeeee Benim suyum azdı doktor hergün havuç suyu iç dedi ama artmadı 35+5 de mecburen sezeryan oldum ama şükür bebeğim küveze girmedi doğumdan 1 gün önce 2 doz ciğer geliştirici vuruldum belki ondan küveze girmedi
Lavinyaa8 Gamzeeeeeeeee inşallah benim bebeğim de girmez bizde haftaya duruma göre ciğer geliştirici yapacağız
Kumsal123m Bende 39 haftamdayım bugün suyun sınırda dedi 2 gün sonraya kontrol verdi ona göre doğuma alıcak
Lavinyaa8 Kumsal123m haftanız iyi olduğu icin sorun olmaz bence benim bebegim de keske 36 ya kadar dayansa