birkedibirbebekannesi Ahsen42 gittiim [https://mutluresim.com/images/2023/03/20/TF3hE.jpg] Gördüğün üzere sancının s si bile yok 🤦🏻♀️ ama sağ olsun doktor az inmiş aşağı dedi mutlu oldum 😅 sen naptın??
Sedavedoga Didemdidemm ben 9.750 ye almıştım Kasım ayında her ay zam geliyordu o yüzden güncel fiyatı bilmiyorum
Melekoz Klbk25 Bilkent şehir hastanesin de doğum yaptım 6 ay önce şimdi gene hamileyim etlik şehir hastanesine randevu aldım oraya gidicem bu sefer de..
Edolili Melekoz hangi doktordan memnun kaldınız acaba ? ultrason resmi gelişimi hakkında bilgi veren doktor biliyor musunuz
Ahsen42 birkedibirbebekannesi valla bende de sancı cıkmadı açılma yok dedı sadece rahım ağzı kısalması var dedı carsamba günü doğum planı yapacaz pazartesı hapla doğum deneyecek sonra sunı sancı verırız dedı olmazsa 🤨 bası cok asagıda dedı kılosuna 3386 dedı muhtemel daha kucuk doğar 🙆🏻♀️
birkedibirbebekannesi Ahsen42 ben de Perşembe gideceğim tekrar bakacak artık 😕 ne kadar saçma inatları bu bizimkilerin ay hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim ben, doğururum sanmıştım 🙄 3415 dedi benimkinin kilosuna da
Ahsen42 birkedibirbebekannesi ben dıkkat edıyorum sısman olmasın dıye🤣🤣 ondan cılız kızce 😝 aslında ındat degılde strese hormonu salgılamamız gerek rahım ağzının yumuşaması ıcın bızde o yok sanırım 🥵
birkedibirbebekannesi Ahsen42 yok kız neresi cılız maşallah iyi kiloları, yakın zaten birbirine 🤭 inşallah doğduklarındaki kiloları çok farklı olmaz bu ultrasondakilerden. Öyle miymiş stres mi olmamız gerekiyormuş bizim 😅
Ahsen42 birkedibirbebekannesi valla ne bılıyım ya öyle dedıler bıraz nette araştırdım stres hormonu salgılanmadıgı ıcın rahım yumuşaması olmuyormus 🥵 pazartesı doğmak zorunda kalacak uzuluyorum da bebek ıcın zorla dogurtacaz ya 🙀
Ahsen42 birkedibirbebekannesi yok kız bısey sadece bu aralar bıraz agrım oluyor cok az ama onun dışında bısey yok nişan gelse beklerım sunı sancıyı almam ya
birkedibirbebekannesi Ahsen42 of bende de yok :/ gerçi sordum bugün, herkeste gelmeyebilir falan dedi de bilemiyorum 🥲