kalbiminpariltisi Normal doğum yapan hanımlar önerileriniz neler, normal doğuma vücudumuzu vs nasıl hazırlamalıyız? Tavsiyeleriniz nelerdir? Doğumun başlaması için de tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum 🙏
[silindi] kalbiminpariltisi eğer bir riskiniz yoksa hareketli olmak çok önemli bence. Benim 2.hamileliğim şuan ve farkını görüyorum. İlk hamileliğimde inanılmaz hareketliydim yürüyüş yapıyordum ve çok hızlı kolay doğum oldu. Şimdiki hamileliğim biraz zor geçti genelde yatmam gerekti yürüyüş yapamadım. Riskim geçtikten sonra (38-39 haftalarda) vücudum o kadar hamlaşmıştıki azıcık yürüsem ağrımayan yerim kalmıyordu. Şuan 41+2yim hala doğum bekliyorum ve ben buna bağlıyorum açıkçası🤷🏼♀️ tabi rabbim vaktini belirlemiş amenna ama hareket önemli geliyor hep bana
Yeknese kalbiminpariltisi kalbiminpariltisi evde bir tane daha çocuk olduğu için hiç oturmuyorum desem yeridir. Onun dışında merdiven çıkarken ikişer ikişer çıkıyorum. YouTube da activating labor hareketleri var onları yapiyorum, hurma yemeye başladım.