minikmucizemaras Kumral ben gördum canim 3 hftalik fln hamileymisim megersem bilmiyordum adet olmustum ama adetim yogun degildi azar azar geliyordu ve kisa sürdü o yuzden suphelenip test yaptigimda hamile oldugumu ögrenmistim
Asilinannesi Kumral ben😂 öğrendiğimde 2 aylıktım 😂 adet kanaması sandım sonra diğer ay gecikti bi öğrendim 2 aylık😂
KeremSevda27 Kumral Bende gordum ama adet dönemimden 1 hafta once ayni adetmisim gibi oldum sadece rengi açıktı snra az az geldi ve bitti megerse o zman hamileymisim tosunuma 😊
Kumral Benm adet kanaması gbi 5gnsuruodu ama braz dha az pet kullandm normalden sizce olablrmı yaptrsammı
BurcuY Kumral acaba demekten iyidir kuzum kesin bilgi edinmiş olursun al erken gebelik testlerinden yap bence
BurcuY Kumral kan testi daha garanti kuzum ben ilk kendin evde bak sonra kan ver istersen diye dedim ama kan daha garanti olur tabi
Kumral BurcuY canım cok silik çıktı hamile olablirmym erken gebelk testi yaptm kan yaptrmadgma pişman oldm
BurcuY Kumral ay hemen kan yaptır bence daha önce çok kişi okudum ben burda silik çıkıp hamile olan 🙊 bende de normal gebelik testi silik çıktı erken gebelik kırmızı çıkmıştı ☺️Ay inşallah ya iyi haberlerini bekliyorum senin ben ❤️
Kaderyas0327 Kumral ben üzerine hamile kalmışım yani gebeliğimde bir adet geçirdim ikinci adet ayımda olmayınca kan testi yaptırdım 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim
Busracetin Kumral devlette acillerde yaptirabilirsiniz , ben hamilelik şüphem var kanmam da var demistim mesela 🙈