beyzacmvrc Tubammtekin hepsi yapıyordur Önce devletin kadın doğumcusuna gidip ordan sevk actirman lazım direk randevu alamiyorsun Daha sonra perinatoloji den randevu bulmaya çalışacaksn kaçıncı haftan ?
Tubammtekin beyzacmvrc 20+4 haftalığım ultrasona göre devlete gidiyorum sordum oraya ama yapmıyoruz biz dedi yönlendirmedi benide başka yere
YaseminBatrk Tubammtekin gittiğiniz kadın doğum bolumune yeşil alan açar mısınız diyin . Onlar scicak sonra siz 21-24 hafta arasında hastaneden randevu alacaksınız cam sakura hastanesi yapıyor detaylı sürekli kontrol et randevu bulmak zor. Şansına artık.
Tubammtekin YaseminBatrk açsalar bile detaylı yapışmamaktadır deniliyo ikili testtese başıma geldi bölümü açtı doktorum ama bölümler ikili test yapılmamaktadır diye belirtiyordu randevu alamıyordum
Sunbaby Kuzuletta kadın doğumu seçtikten sonra muayene yeri kısmından antenatal 20-24 haftayı seçmeniz lazım. Hergün Saat 10:00 da randevular yenileniyor.
YaseminBatrk Tubammtekin yani evet. Bazıları özellikle belirtiyor yapılmamaktadir diye ama yapan yerker var ben 3 hafta önce c sakura da yaptırdım. Riskli hamileler için yazıyordu aldım gittim yaptırdım
YaseminBatrk Tubammtekin aynen devlet Hastanesi’nde herhangi kadın doğum doktoruna actiracaksiniz. Ons hemen bulursunuz
mervenergiz özele detaylı ultrason icin gidenler maile video fotoğraf atıyorlar diyorlar bende tekirdağ şehir hastanesine gidicem orda da verirler mi acaba