Zeynep_61_70 Kizlar belki saçma soru sordum ama.sezeryan diyorlar dönmese şuan 38 olduk geçen hafda dönmemiş di ve ben çok korkuyorum sezeryandan genel istemiyorum yarim istiyorum sorum asıl şu acı yada kesme işlemlerini hissediyormuyuz o an .
gamzosgamzos Zeynep_61_70 2 dogumumuda spinal anestezi ile gerçekleştirdim acı sızı kesinlikle hissetmiyorsunuz ama cekistirme baskıları hissediyorsunuz ☺️
annelinkoo Zeynep_61_70 kesiler hissedilmiyor iyi uyuşturulması gerek anesteziste bağlı biraz da size bağlı bi durum. Onlar sizi yönlendiriyo onlara uyun asla acı olmaz.yorulmuş gibi yapıp omuzları düşürüyosunuz kıl gibi bi iğne yapılıyo hissedilmiyo bile. Saniyeler içinde belden aşağısı uyusuyo zaten. Biraz cıkarırken sallanıyo o da dokunuş hissediyosunuz. Bu mide bulantısı yapabilir anında müdahale ediyolar. Korkutucu bir şey değil emin olun 😌🙏🏻
kubra4428 Zeynep_61_70 geçen hafta spinal sezaryen oldum. İlk ayaklarım uyuştu masaya yatırdılar. Karnıma bişey sürmeye başladılar bunu hissedeceksin şimdi dediler gerçekten de baya hissettim. Sonra korktum acaba uyuşmayacak mı kesmeyi hissedecek miyim diye. O sıra doktorum anesteziye hazır mıyız başlayalım mı dedi meğer başlamışlar bile asla hissetmedim. Ama bebek çıkarken biraz sallantı oluyor. Benimde bebeğim tersti ve kalbimin olduğu taraftaydı biraz çıkarken zorlandı ama asla o sırada acı ağrı hissetmiyorsun.
Pamukbebegimm Zeynep_61_70 dokunmalari cekistirmeleri hatta kestiklerini bile hissediyorsunuz.Ama acı asla yok.Ben ilk sezaryanimda uyusmadim galiba hissediyorum dedim başımdaki hemşire acı varmı dedi hayır sadece his dedim ben cizecekleri yeri kalemle çiziyorlar sanmıştım meğer o arada kesiyorlar mis😂 korkmayın eğer panik yaparsanız ameliyat sırasında sakinleştirici vurmalarini isteyin
mylittlebabym Böyle bir şey mümkün mü hissedilse bunca insan sezaryen olabilir miydi?☺️ Sadece bebek çıkarken sallantı hissediliyormuş ama asla acı sancı sızı hissedilmiyor merak etmeyin :)
Mrvsmt Pamukbebegimm bende de öyle oldu belden uyuşturuldum ayaklarım uyuştu yattım bekledik başladılar kalemle çizdiklerini sandım önce tendürdiyot sürdüklerini de hissetmiştim daha sonra bişeyleri çekiyorlardı çok acı hissettim istemsizce çekmeyin diye bağırdım öyle başımdaki doktor hissediyor diyip hemen bayılttı beni şimdi ikinciye hamileyim acaba yine aynısını Yaşar mıyım önce belden uyuşma denemeli miyim yoksa hemen genel mi istemeliyim karar veremedim hem belden hem genel anestesi aldığım için narkozu atmam ameliyathaneden çıkmam çok uzun sürmüştü
Nisn23 Zeynep_61_70 kesinle sezeryan anında acı ağrı olmuyor. Spinal sezeryan oldum ilk doğumumda sadece mesela bebek çıkartılırken yada böyle bacakları kontrol ederken uyuşup uyuşmadığını sordukları zaman hissediliyor ama kesinlikle acı ağrı yok o esnada. Her şeyi duyup görmenin daha iyi olduğunu düşünüyorum bebeğin ilk anı vs.
MerveAkty Zeynep_61_70 1 sene arayla 2 sezaryen oldum 😁😬 hicbisey hissedilmiyor sadece bebek çıkarken hafif sallaniyorsun o kadar
mercimekkoftesi1 Kesilmeyi falan asla hissetmiyorsun ama bebeği çıkarırken acı değilde bi sallantı gibi bişey hissediyorsun. Onun dışında beni keserlerken ben bişey sürüyorlar sanmıştım 😅
Plnpars Zeynep_61_70 parmak hareketi gibi bişey hissediliyor o kadar hafif titreme karında başkada his yok :)