mucizemizibekliyoruzz parasetamoll nst de sancı çıkmadı. Ama ultrasonda bebeğin kafayı göremedik 😄 vajinal bakmam lazım dedi çatı muayenesi falan yaptı açılma falanda varmı diye baktı ama yokmuş. Yakında gelir şuanlık bişey yok dedi 😬
Sakaryali54 mucizemizibekliyoruzz ne durumdasnz merak ettm.bn yne yalanci sanci cekiyorm valla gidicem acile
mucizemizibekliyoruzz Sakaryali54 sancı çıkmadı nst de. Sadece ultrasonla bebeğin yüzü görünmüyor artık iyice aşağı inmiş. Mecburen çatı muayenesi falan yaptı açılma vs var mı diye baktı oda yokmuş. Yakında gelir ama şuanlık bir şey yok dedi 😊
mucizemizibekliyoruzz ozgeya yook canım doğurmadım 😄nst de sancı çıkmadı. Ama ultrasonda bebeğin kafayı göremedik 😄 vajinal bakmam lazım dedi çatı muayenesi falan yaptı açılma falanda varmı diye baktı ama yokmuş. Yakında gelir şuanlık bişey yok dedi 😬
Sakaryali54 mucizemizibekliyoruzz oh iyi ozamn sevindm adiniza.bnde cok agri cektm dun gece bu gecede tekrar ederse gidicrm acile valla korkuyorm bnde...cati muaynesi acittimi peki
ozgeya mucizemizibekliyoruzz iyi hadi ne kadar dursa kardır,zamanı geldiğinde hayırlısıyla gelsin inşallah bebiş❤️🙏🏻
mucizemizibekliyoruzz parasetamoll açıklık varmı diye elle vajinal muayene yaptı. Hiç korkulacak bir şey değilmiş
parasetamoll mucizemizibekliyoruzz yok kız acımıyor hafif hissediyorsun ki bakıyorsun bitiyor benim kanamam oldu yaptılar dedim herhalde doğururum bağırmaktan ama elini çekmesini bile hissetmedim.😂
mucizemizibekliyoruzz Sakaryali54 bilmem anlamadım ki 😄 elini mi soktu 2 parmaklamı baktı hiç anlamadım valla 😄 acımadı zaten hiç
Rumeysa030517 mucizemizibekliyoruzz canım bende 34 haftalık hamileyim dün gece sancı gibi böyle bel agrısı kasık ağrısı oldu iğne gibi batıyor kassığım adada öyle olunca kalçamın içine de batma geliyor duş aldım filan öğlen duşta toplanıyor bir tarafa bende çok korktum bu gün
mucizemizibekliyoruzz Rumeysa030517 hareket edince ağrılarınız geçiyorsa korkmayın ya 😊 doktorum ağrın yoksa doğum yok dedi
Sakaryali54 mucizemizibekliyoruzz valla bnm oglusum da cok toplaniyo sanki karnimi yirtip ckicak gbi canimi yakiyo adet agrisi gbi de agri olunca tedirgn oluyorm olmadi bi gorunurum Doktora gece
Sakaryali54 mucizemizibekliyoruzz makatimda sizi var bu normal mi ?? Boyle alt tarafm alev alev yaniyo sanki patlicak bomba gbiyim.ikinma hissi geliyo gbi