Naz1616 ayse_65 12 haftada seyreme kayma şeklinde hissetmeye başladım simdi 15 haftalık daha belirgin hissediyorum 3. Gebelik ama
Minis122 ayse_65 15 haftada 2 3 kez pit. Sekilde hissettim dun 15+6 da biraz kipordanma ve bi tekme hissettim sirt usttu yatinca hissediyorum sadece
Rabia_91 İlk gebeliğinde Erken hissedenler acaba zayıf oldukları için mi erken hissettiler. Bende zayıfım acaba erken hisseder miyim 🥰
Yasooliii Rabia_91 valla ben 64 kiloyum ilk gebeliğim 13 de sadece seyirme gibi sanki balık yüzer gibi hissettim şuan 15 pek hissetmiyorum
Evelina95 ayse_65 Erken hissettim böyle pıtırtı gibi hafif 13 hafta ama sağlam bir tekme yedim 18 haftasında )))
Rapunzel006 Ben 16.haftamda göz seğermesi gibi hissetmeye başladım şu an 18 haftalık hamileyim ara ara pıt pıt şeklinde hissediyorum 🥰
Sevall25 15 de az az hissetmeye başladım cuma günü 19 haftalık olcaz 1 haftadır hiiiç durmuyor sürekli haraket halinde 🤭 minicik vurmalar bi sağda bi solda 🧿🥰
seruveni İlk gebeligim 15-16da seyrelme seklindeydi 20. Haftadan sonra cok daha belirgin hissetmeye basladim