2022bebeki Mervegc 32de falan hazir olmali bence. Hem sonrasında agirlasiyorsunuz hem de bir haftaya yakin sürüyor yıka ütüle hazirla derken
Nazlimom Mervegc zaten kıyafetleri yıkayıp ütülemek zaman alıyor ben son 2-3 haftada çantanın ağzı hep açıktı aklıma sonradan gelir diye içine atiyordum yani yavastan baslayın
Agg0207 Mervegc ben 34. Haftada hazırladım canım 41 de doğurmuştum çok önceden hazırlamış gibi hissetmiştim baya raylar çantada bekledi kirismislardi hep 😀
Mervegc femme hadi ya ben de erken mi acaba diyordum . Bir de erken yapmayım çok temiz dursun diye düşünmüştüm
Mervegc Nazlimom peki önden yapınca ne bileyim geri tozlanma kırışma olmuyor mu bu benim kafamı karıştırdı
Liliales Nazlimom hangi boy bavula sığıyor eşyalar. Küçük boy bavul yeterli mi orta mı kullanmak lazım ona göre ihtiyacım varsa bir de bavul alayım 😊
femme Mervegc organizlerin içinde bence temiz kalır zaten ütülemesi yikamasi derken 1 2 hafta geçer. En azından hazır kenarda bekler oda aklınıza bisi takıldikca koyarsınız:) her zaman sona birakmaamak en iyisi
Ozgee123 Mervegc ben 28. Haftada hazırladım kıyafetleri müslin battaniyeye sararak koydum tozlanmasın diye bezi en son koycam
2022bebeki Mervegc Ben organizerlere koydum hepsini valizin icinde hazırdı hicbir sey olmadi 35 te hazirdi 39 da dogumum oldu
Ysmnrn Mervegc kirismasindansa ani olmasina karsi hazir olmasi mantikli geldigi icin ben de basladim ama daha yikama kismi bitecek utusu var. 30. Haftadayim 33 te anca tamamlanir.
TubaEraslan femme yıkama ütüleme nası 2 hafta sürüyor ya ben bir gece yıkadım sabah kurudu akşamda ütüledim bitti bir güne 24 haftada yaptım
Aegean Ben de 32deyim neredeyse hepsi hazır canım yıkadım ütüledim ve organizerlere koydum, evde kedim var diye de götüreceğim çantaya koydum ağzını kapattım. Eksikleri de bu hafta tamamlayıp bitireceğim herkes bu hafta bitir dedi👍🏻
Gizembltc Mervegc bence hazırlayın ama çanta içine değil dolap içinde bir biyerde çantaya koyacağınız herşey olsun zaman daha da yaklaşınca direk alıp koyarsanız daha pratikte olur diye düşünüyorum.
Meyvebicagi 30 dan sonrası sıkıntı. Kendim hazırlamak istiyorum hazırlama aşaması da anım olsun diyorsanız başlayın. Hafta geçtikçe ütünün başında dikilmek çile gibi geliyor eğilip kalkmalar falan hepten zorlaşıyor. 35+5 olduk valizde organizerlerin içinde her şey hazır.
Ayisigi45 Mervegc ben herşeyimi ( odası kıyafetleri ve çantasını) 30 haftada bitirdim ne olur ne olmaz diye 🙏
cahillesohbetikestim Mervegc en geç 32 de hazır olmalı bence. 34 haftalık olduk hala bir şey yapmadım ama çok ağırlaştım çok zor geliyor şimdi yapmak keşke ilkinde yaptığım gibi 30 da hazırlasaydım diyorum