Busraaa0 Kavuştum evladıma ama şimdi ki aklım olsa yapmam dediğim şeyler yaşadım. Sabah 8 de suni verilmesi için hastaneye yatışım yapıldı. Bebeğimin kafası yukarıda oldugu için sancı verilecekti ki verildi. Öğlen 12 ye kadar yuksek sancıları 90 lara kadar gülerek karşıladım. Ama sonra agrı dozunu arttırdılar ve 20 leri falan ağlayarak karşıladım. sezaryene almamız lazım gelmicek nabız düşüyo ara ara bebekte dediler bi saat daha dedim beklemeye devam ettim ama yıne gelmedi ve doktor artık ameliyathaneye haber verdiğinde suyum patladı. Ama hala gelmez dediler sezaryene aldılar epidural istedim tam uyuşma olmadan harekete gectiler çoğu seyi hissettm tam olarak lazerle kapatılırken uyustum :( neyse artık belki buradan bebeğin gelmek istediğinde gelecegi dersini cıkaranlar olur. Şimdi evimizdeyiz hayata alısmaya calişiyoruz ❤️
Dogankubra Busraaa0 çok geçmiş olsun ikiniz de saglıklısınız çok şükür. Ay bende biran korktum sancı fln yok benm bebekte tam inmedi aşağı doktor 41 haftaya kadar beklicez dedi 😞
Minikeller92 Busraaa0 merhaba rahatsız ediyorum ama sanırım medical park göztepede doğum yapmışınız doğum hikayenizi okudum biraz zor gibi geldi hastane ebeler hemşire doktor hepsinden memnunmusunuz🙏Bende gidiyorum ama yeni başladım emin olamıyorum bir türlü