_mmmmellek 281903 şimdi kontrolden geldim 1.772 biri 1.764 biri çok küçükler dedi doktor rahim ağzmda kısalmış açılmamda başlamışşşşş🤦🏻♀️🤦🏻♀️ sende kaç?
Merycan65 Benim de 31 haftalık ama ultrason da gelişimi geride 28 haftalık diyolar kilosu 1500 neye göre haftası geride anlayamadım. bilen varsa bana da anlatabilir mi
_mmmmellek Merycan65 ondan ola bilir burda o kadar kişi var herşey yiyip bebeğe kilo aldıra bilmeyenler doktor yapsı böyle diyor genelde salıklı olsunda gerisi önemli değil bir türlü alırlar kilo💙
Merycan65 _mmmmellek evet haklısınız ama iki haftayken üç hafta oldu fark ister istemez insan kafasına takiyo. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşur da bu stresten kurtuluruz ❣️
Aysenur426868 Bende normalde 33 haftaligim kafası önde gidiyor dedi iri kafalı dedi ya 😔sorun olurmu dedim olmaz dedi ama tedirgin oluyo insan
Bulutnidamommy Kesinlikle yapısal diyebilirim, annelerin kendi doğumundaki kilo aynı şekilde bebekleri de öyle doğuruyor 🤭 Ben 3 kilo doğmuşum iki çocuğumda 3 bucuğu asla görmedi 🤦🏻♀️