-_Esra_- Merhaba ben yaptım spinal planlı sezaryen 5 ay önce oğlum 3 yaşında 3 yıl önce de şehir hastanesinde yaptım doğumumu çok memnun kaldım. Ameliyat ekibi mükemmel. Odalar tek kişilik devamlı ebeler geliyor gidiyor. Ben cok cok cok memnun kaldım.
Oznr001 -_Esra_- hangi doktora takipliydin acaba ben normalde yunus emre de takipliydim de bazı risklerim var şehirdeki perinatolag bana artık orda devam etmemi söyledi Tuğba yuvanç a randevu aldım ama bilmiyorum nasi bı doktor
-_Esra_- Oznr001 hastanenin en iyilerinden birisi perinatalog Zafer bütün de cok iyi bir doktor Kesinlikle şehir hastanesinde yapmalısın
-_Esra_- Gzm__ Normal doğumda kendi odana alıyorlar kısa bir süre ama sezeryanda almıyorlar normal doğumda da 5 dakika kadar giriyor.
Gzm__ -_Esra_- sezaryende niye almıyorlar ki birde eşten başka refakatçi kalacak kimse yoksa bile mi almazlar
-_Esra_- Gzm__ Eş görüş saati haricinde kesinlikle giremiyor. Poşet bırakacağım diye eşim bir sefer yanıma geldi onda da güvenlikçi kapımızda bekledi