umranismail2018 Alttan fitil damardan verilen suni sancı kadar acıtır mı ? Damardan verilenden daha az acı olur dediler ama ??
Yagmur_277 umranismail2018 acısını bilemem ama katıldığım dersler de suni sancıdan önce doktorunuz uygun görürüyor ise fitil takılmasını öneririm demişti
Zumra_elif61 umranismail2018 valla doruklarda olmuştu acm ama kişiden kişiye göre değişir miş acı eşiği hem damardan hem fitil olarak aldım öldüm resmen
Zumra_elif61 umranismail2018 aynı anda yapmışlardı ebem bana perine masajı da yapmıştı devlet ti hastanem ama sağolsun ebelerim özeldi doğurayım die herseye denediler ama bebis gelmedi sezeryan oldum
hulyaakgn34- Birini düşük yaparken aldım alttan açılmayı ilacı yerleştiriyorlar diğerini doğumda aldım kesinlikle koldan olan suni daha sancılı
hulyaakgn34- umranismail2018 yarım saat bir saat sonra etkisi olmaya başlamıştı rahimi kasıyor kastıkça sancı oluyor belden vuruyor sancı
[silindi] umranismail2018 inşallah hızlı açılmanız ve kolay doğum olur🤲🏻 benimde perşembeye kadar gelmezse o gün fitille deneyecek doktor 41+2yim şuan