AsyaveAnnesiii _yasemin10 benim doktorum hasta değilsin hamilesin çok kasma demişti yani bebek dışardan yedin yada ıvır zıvır yedin diye bir şey olmaz zaten sağlıksız bi bebekse olacağı varsa olur her türlü demişti. Sadece çiğ et sakatat yıkanmamış sebze meyve salam sosis bunlara dikkat etmemi söyledi.
nurefsanakbulut _yasemin10 bence böyle saçmalıkları bırakın bal tabi yenir her şey yenir ölçülü yedikten sonra
Babyykmz _yasemin10 bal yenir yiyebilirsin. Bana doktorum daha ilk gittigim gun ozellikle yemem gerekenleri soyledi. Kirmizi ve yesil mercimek cok sık tuketiceksin her gun 8 adet badem yiyeceksin ve sık sık bakliyat demisti. Bende sabahlari havuc sıkıp iciyordum bebegimin gozlerine iyi gelir diye ailede genetik goz bozukluklarimiz var cunku onu sordum vucuduna o kadar seker yukleme gunde 1 tane havuc yiyebilirsin hic biseyin suyunu sıkp icme demisti.
semadrd Bana büyük Balık, midye, ciğer sakatat falan yeme dedi doktorum eti köfteyi çok iyi pişir dedi çiğ hiçbirşey yeme dedi günde 2 fincandan fazla çay, kahve içme dedi onun dışında canın ne istiyorsa yiyebilirsin dedi
_yasemin10 semadrd Çayı kahveyi azalttım ama dışardan bişey yeme demişti pek engel olamıyorum bazen kaçırıyorum 😵💫
semadrd _yasemin10 bana dışarda sadece salata yeme dedi canım o da iyi yıkandı mı yıkanmadı mı bilemediğimiz için özellikle maydanoz mesela sirkeye falan yatırmaya kalkma ama güzel yıka dedi yani sakınan göze çöp batarmış
Azeriqizi Benm doktorum uyarida bulunmadi bunu yeme diye sadece vitaminli meyve filan yememi soyledi onu yeme bunu yrme demedi.ilk aylar bulantim icin ne yemem gerektigini soyledi ve fazla yemeye calisma bebegi beslendiricem diye o beslenir merak etme onceden nasilsan simdide oyle ve baslarda cok yemememi deddi istfra filan etmeyim diye .kestane kuru ekmek yesil elma leblebi findik filan yememi onerdi baslarda yemek yiyemez haldeydim cunki.kendini kasma illada bunu yiycem diye canin ne istiyorsa onu ye canim .sushi bile yedim ben 21haftadaym cok sükür .ablamda hrp yerdi sushi ondan zararli bisey yoktur her halde simdi tosun gibi oglu var 2ciye hamile.