Mrvedmrhan Kızlar merhaba kocaeli izmit. bölgesinde detayli yaptirilcak yer ve fiyat bilgisi hakkinda bilginiz varmi ?
Gizem4134 Mrvedmrhan Kocaeli üniversitesi umuttepede ben bugün gidicem randevu aldım telefonda fiyatı yanlış anlamadiysam 355 dediler
_yasemin10 Gizem4134 Ben aktife gidiyorum ama medical için iyi diyorlar ama medicalde fiyatlar uçuktur
Mrvedmrhan Gizem4134 Telefondan randevu aliniyorsa iyiymis ali kahyaya gitmemi istedi doktorum oraya sabahtan gitmek gerekiyormus sadece gun alabilmek icin
Mrvedmrhan _yasemin10 Ben ilk bebgimde dolphinde bi doktor var oraya gitmistm cok guzel bakip ilgileniyor olmadi ordanda fiyat alicam
Gizem4134 Mrvedmrhan Ali kahyaya gittim ama nisana kadar randevuları doluymus malesef yoksa bende orda yaptiricaktim
Mrvedmrhan _yasemin10 Ya bilgili bir kadin guzel ilgileniyor benim hosuma gitmisti devlette hicbirseyi ayrintili olarak soylemiyorlar veya gostermiyorlar orda yine isterseniz 3 4 biyutlu bakabiliyorlar
Gizem4134 Mrvedmrhan bugün detaylı ultrasona girdim çok şükür herşeyimiz normal ama renkli göremedim ve ultrason vermediler maalesef
Mrvedmrhan Gizem4134 Olsun cok sukur saglikli oldugunu bilmek bile yetiyor insana , elinde bir goruntu olmasada elini koydugun yerde onun oldugunu biliyorsun 💐
Ebruskaaa Gizem4134 bende Umuttepe de yaptırdım banada vermedi hiç birii maalesef ne kadar sürdü sizin ultrason?
Momdiary Ben alikahyada yaptırdım fakat elimde bir görüntü var o da belli bile olmuyor doktor yoğunluktan onu da vermeyi unutacaktı ben hatırlattım fakat çok iyi bir doktor güleryüzlü ve sakin.