Senemsu Zuzumuz ikili testte değil de ultrasonda bakarken görüşmüştü benim canım🙏🏻İnşallah seninki de gözükür
FatosNazim53 Zuzumuz 12+2 de erkek dedi. 16 da kız dedi. 20 de kesin kız. Şuan 30+2 haftalık ❤️ 12 de ki öğrendiğiniz cinsiyete hemen inanmayın benden tavsiye.
Firdevs45 Senemsu bende ikili testte öğrendim erkek demişti ileriki haftalarda yine baktı kesin erkek çıktı 😂
Sezenn_ Emin olmamakla birlikte bana iki ayrı doktor da erkek diye tahminde bulundular 😊 bir kızım 4 yaşında oğlum da olsun isterim ama öncelik her zman sağlıklı olması sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🌸
_tuuggcce_ 12+4te doktor bacakları kapalı, göstermiyor dedi. Bari tahminde bulunsanız dedim. Erkeğe benziyor ama net değil dedi. Bakalım 2 hafta sonra tekrar randevum var belki gösterir 🌸
Bebilito İkili taramada doktor bana %90 demişti 12 haftalıktık o zaman ve doğru bildi perinatoloji doktoruydu
Neris_poyraz Benimde bugün ikili tarama testim vardı. Pipi göremiyorum muhtemelen kız dedi kesin olmamakla birlikte. 1 ay sonra randevu verildi 4 gözle bekleyeceğim
Deniz123456789 Bana 2 tarama testinde ben sormadan doktor söylemişti erkek diye hatta şaşırmıştım bu kadar erken diye şuan 18+3ve hala aynı cinsiyetimiz
husnatskn _tuuggcce_ Kesinlikle öyle doktor kızlar nazlı olur demişti bana ne kadar doğru bilemem ama öyle oldu 17den sonra kendisini gösterdi kızım 🥰🎀
Oznur-96 Zuzumuz kuzum 12+4 yüzden 80 kız dedi sonra ben aşırı bulantıdan hastaneye yatmıştım ordaki doktorda 14-16 haftalarda kız dedi 20 de detaylıya girmiştim halen kızdı Rabbimden kız istedim şükür kız evlat nasip etti
3kuzuAnnesiyim Zuzumuz soyleedı cok kucuk dedı 13+2 ydı 12+5 ti ultrasyonda. Aslında görünüyorduda ama bır alttan bakmadı