esmerella37 kızlar kac kere okumam gerekiyor nezamanlar okuyablrm turkcesini mi okuycam anlamını mı yani ? yardımcı olurmsnz 🤲🏻 evlat sahıbı olmak istiyorum sizlerde dua edermisnz bana 🤲🏻🤲🏻🙏
zeynozey esmerella37 Samimiyetle Allaha dua et.. Her şey Allah’ın izniyle olur. Erteliyorsa daha güzelini vermek içindir 🌸 Meryem Suresi Meal de oku, okuyabilirsen Arapçada oku. Aç youtubedan dinle:)
Tbsra95 esmerella37 41 gün boyunca her gün 1 bardak suya meryem süresi okuyup iç arapcasını yapabilirsen yasin de oku inşallah kalacaksın
deryarslan00 esmerella37 ben burdan 41 hurmanın her birine bir tane okuyup her gün bir tane yenildiğini okumuştm öyle denedm önce Rabbimin izni tabiki sonraki ay hamile kalmıştm. Arapça biliyorsan öyle oku bilmiyorsan meal de olur.
Fatmaorhanuslu esmerella37 canım kendi uyguladığımı söyleyeyim. Yumurtlamanın çok olduğu üç gün ilişkiye girmek ve kafanı rahat tut
esmerella37 Tbsra95 cnm kusura bakma tekrar rahatsız ediyorum meryem suresi uzun hepsini mi okuycaz hergun
deryarslan00 esmerella37 aynen öyle mesela ben otuuruyordum 3-5 tanesine okuyordum müsait oldukça hasta olcağım yada meşgul olcağımda okuyamazsam da o zaman okunanları yiyordm
deryarslan00 esmerella37 meryem suresini okudum direk. Okuduktan sonra da Meryem suresinin yüzü suyu hürmetine hayırlısıyla evlat sahibi olmamı nasip et Rabbim diye dua ettim
Mehtap5353 esmerella37 canım birde şu var cuma selası ile ezanı arası rahman süresi ni 3 kere okuyup duanı ediyorsun oda geri cevrilmiyor ben tüp bebekte denedim tuttu inşallah sendede olur dene inan allahıma güven olur inşallah rabbim tez zamanda versin
Tbsra95 esmerella37 evet ama kolay oluyo daha sonra ilk bir kac gün zor geliyo ama sonra 15 dk bitiyo ve seccde ayeti var onuda yapman lazım ne rahatsızlığı aşk olsun yaaaa