Gokyuzumavi Selam kızlar Sol boşluğum ve sol kaburgamın hemen başlangıcı ağrıyordu doktora sordum mide gazı olduğunu söyledi gaz sancısıyla nasıl baş ediyorsunuz yaptığınız şeyler var mı ? 6+2 deyiz.
yenibirannis Gokyuzumavi bende surda bekliyim bende de var dün akşamdan beri çekiyorum boslugum karnım kasiklarim her yerde geziyor 🥺
yanlisanlamaama Gokyuzumavi maden suyu içmek ve riskli bir gebelik değilse yürüyüşe çıkmak doktorunuz izin verirse son çare gaviscon içmek. Bunlar biraz rahatlatıyor
Gokyuzumavi yenibirannis Benimde bazen geliyor bazen gidiyor ve hep sol tarafta genelde anlayamadım 🤷🏻♀️ su da çok içemiyorum içince mide bulantısı artıyor
Gokyuzumavi yanlisanlamaama Maden suyunu deneyebilirim sanırın yürüyüş yapmak istiyorum ama hep kendimi yorgun hissettiğim için gidesim gelmiyor hemde hava soğuk olduğundan dolayı eve gelince ağrı daha da fazla oluyor
hocanimkizim Kimyon çayı içiyorum gaz durumunda. Bir de düz bir zemine uzanıp dizlerinizi bir tarafa üst bedeninizi diğer tarafa doğru çevirip gerdirme yapmak da iyi gelir. Sıcak çorba çay da deneyebilirsiniz. Allah şifa versin