Omermomm_ Kızlar detaylı ultrasonu her hastane çekiyor mu yoksa büyük şehir hastanelerine gitmek mi gerekiyor
Rwerdst Omermomm_ hepsi çekmiyor malasef 🫤 doktor yönlendirdikten sonra randevu al dan gözüküyor. İnternette vardır hangi hastaneler olduğu.
Tubatgn Omermomm_ Şehir hastaneleride çekiyor Özel kliniklerde çekiyor Üniversite hastaneleride çekiyor Randevusu biraz farklı alınıyor devlette önce kadın doğumdan alıyorsunuz onlar istem yapıyor ya peritanalog ya da radyolog yapacak Özel kliniklerde zaten paralı siz araştırıp buluyorsunuz
Ayseguldemir698 Ben 6 Şubat için gün almıştım deprem oldu şehir hastanesinde de yapılıyor 1 ay sonrası için gün veriyolar ama benim baya geçti kontrolüm filan o nedenle dün özel hastanede çektirdim 600 tlye
Omermomm_ Ayseguldemir698 ya bana 2 ay sonrası için verdi araştırdığımda 22 haftaya kadar diyodu benim 22 haftayı geçiyor yani banada mı çekmezler
Mercan1994 Omermomm_ yo ben Zeynep kamilde 22+6 iken gittim baktılar zaten randevuda da yazıyor 20-24 diye
Omermomm_ Mercan1994 evet bende baktım öyleymiş ama bazıları uğraşmamak için gönderiyormuş ben ankarada detaylı ultrason yapan hastaneleri nerden öğrenebilirim