Esra05 Arkadaşlar konya medicana hastanesine gidiyorum doktorum yar doç muayene ücreti 125 5 dk sürüyo görüşme önerebilceğiniz başka hastane varmı ve muayene ücretleri ne kadar cevapları bekliyorum
Smye Esra05 Hacer hanım muayanesi uzun yaklaşımı hoş riskli değilseniz tabi riskli bi gebelikse başaran kardeşler Mustafa yada Ahmet başaran
21147nisa Esra05 bende Büyükşehir hastanesine gityorm Hacer yavsana dediğin gibi ama en fazla on dk bile sürmüyor nerdeyse bellide bebk daha küçük olduğu için öle olyodur diyorum kendime smdi çok şükür üç aylık olduk bakalım bundan snrada aynısı olack mı
Esra05 Smye hangi hastanedeler 4 yıl önce oğlumda ahmet başarana gitmiştim eğitim araştırmadıydı şimdi özel muayenehanesi mi var
Destina21 Medova -şükran doğru -çok memnunum ben 80+15 odeniyo indirimleri var.. anıt hastanesine gidiyordum ordan da memnunundum ama evime uzak diye zor oluyor.. ücreti daha uygun indirimli 15 tl ödüyorum
Htc123 Destina21 anıtta eşininiz çalıltığımyer ile anlaşma varsa 15 tl ödüyorsun canım Benim eşimden dolayı 15 tl ile giriyorum ama tahliller ayrı ücretli
Nyaseminn Destina21 normal çalışan için ücretleri ne kadar birde normal doğum ücretini merak ettim anıt hastanesi için fiyatlar uçmuş resmen
Fethiye Bende medicana ya gidiyorum Rengin Karataylı ya gerçekten çok para ödüyorum muane 125 verdim kan tahlili istedi onada 115 verdim yarım saat içinde giden para
Esra05 Valla çok kararsızım arkadaşlar ilk oğlumda narin hanımdaydım ama şimdi ilgi alaka görüşme süresi çok az verdiğim paraya üzülüyorum doğumda 1950demişti 2019da fiyat artar büyük ihtimal inşallah iyi bi doktor bulurum
Htc123 Haticekubra ilgisi felan gayet iyi ultrasonla bakıyor tabi ama tahlilleri de ayrı ücret alıyor