usenmedimyaptimbirvelet Evettttt doğurdum sonunda oğlumu🥹🥹 doğum hikayemi yazmak isterim ama çoook halsizim uzaktan destek olan tüm annelerime sonsuz teşekkür ederim 💕🌸
Alimenur usenmedimyaptimbirvelet rabbim analı babalı hayırlı bi şekilde büyütsün büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰
Maide4427 usenmedimyaptimbirvelet hayırlı olsun canım RABBİM sağlıkla huzurla mutlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah 🧿🧿
usenmedimyaptimbirvelet Aysegul_3838 ben biraz halsizim uyumam gerek yoksa bebeğimde bende çok iyiyiz çok şükür❤️🥲
Armess_loya usenmedimyaptimbirvelet HEY MAŞALLAH 🧿SAĞLIKLA ANALI BABALI BÜYÜSÜN, HAYIRLI EVLAT OLSUN, EVİNİZE HEP IŞIK OLSUN❤️🧿🤲🏻
heleminnosminnosminnos usenmedimyaptimbirvelet ayy çok güzel maşallah Allahım oğluşunla sağlıklı ömürler versin annesi 😍😍😍😍 hoş gelsin bize umut versin darısı başımıza 🫶🏻🤰🏻🌹
usenmedimyaptimbirvelet heleminnosminnosminnos çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun hepinize dua ettim kolay doğum nasip olsun diye❤️🥰
2bebek1huni usenmedimyaptimbirvelet hadi hayırlı olsunn pasama da sağlık sıhhat versinn gözün aydın bacım. ❤️
BenimKucukYazCicegim usenmedimyaptimbirvelet Hayırlı olsun canım analı babalı mutlu huzulu büyüsün inşallah🙏🌸🥰