bsrdmlpnr Sanırım doğum yapana kadar sıkıntı çıkıcak 😔 ikili testim 1/70 gelmişti başka hiç bi test yaptırmadım detaylıya girdim doktor iyi herşeyi bi sıntı yok ama bebeğe giden damarların ince dedi kendi doktoruma gittim coraspirin verdi kimisinin geçiyomuş kimisinin geçmiyomuş ve bebekte gelişim geriliği oluyomuş 😔 yaşayan var mı acaba Pı:sağ100 sol:107 Rı:sağ:058 sol:060 notch:sağ+sol:+ ne demek bilen var mi iki tarafıda mı ince bilmiyorum sormayı unuttum 😔
Mavi20 bsrdmlpnr bahsettiğiniz şey çektik sanırım. Aynısı bende de var ayrıntılı ultrasonda çıktı. 31+6 Dayım. En son 28. Haftada kendini toparlamış demişti doktorum. Bende kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum. Ama ben başından beri bu ilaçları kullanıyorum coraspin buna da fayda edecek demişti. Bebeğin gelişimi iyi bi sıkıntı yok. Sizinde toparlanır inşallah stres yapmayın 😇
Hatunnn bsrdmlpnr bndede solda dentik vardi bi sonraki kontrolde gecmisti doktor erken haftalarda cok sık karsilasiyoruz sonra topluyor demisti zaten oyle de oldu hic endise etmeyin centigin oldugu taarafiniza yatmaya ozen gosterin
lavitaebella bsrdmlpnr bende de çıkmıştı,28 de kontrol önerildi. Baktırdık ve sorun yoktu. Arkadaşların dediği gibi sonraki haftalarda düzelen bir şey sanırım. Doktor da olabiliyor demişri.Tedirgin olma,kontrolünü olursun, o zaman dageçmiş olur inşallah.
bsrdmlpnr Mavi20 çentil demedi ama burda yorumlarda çentik denilmiş heralde aynı şeydir. Ay Allah razı olsun inşallh bizimde toplar doktor zten bişi olmayada bilir stres yapma tansiyonunu baktır haftada iki kez dedi ama işte sürekli bi sıkıntı çıkınca paranoyak oldum ama Allah büyüktür bunada şükür Rabbim herkesin evladına sağlık versin sizde sağlıkla alın innnnşallah 🤲🏻😇
Mavi20 bsrdmlpnr hepsi hormonlardan 😂 daha bunlar olağan şeyler daha kötüleri var Allah korusun o yüzden sakin ol tadını çıkar bişey olmaz 😘
bsrdmlpnr Mavi20 ikili test kötü gelince daha çok üzülmüştüm alıştım sanki 😂 ama içim rahat nedense yads rahat olsun istiyorum yinede Allah kimseye vermesin inşallah 🤲🏻 Sizde çok sağolun inşallah 😘😍💕
bsrdmlpnr Hatunnn sanırım iki taraftada var 😔 ben 20+4 ken öğrendim malesef ama inşallah geçer Allah büyüktür
mucizem01 Bizde tarama testinde ogrenmistik damarardan birinde centik var dedi bu kimi zanan gecitor kimi zaman gecmiyor dedi doktor buda gelisim geriligi yapiyor dedi cok uzuldum bende ama allaha sukurler olsun su an 27 haftaligiz bebegimiz nerdeyse 1 kiko oldu herseyi iyi gidiyor krndini uzme kafana takma surekli allahin izniyle gecer seninkide bana takviye vitaminler verdi doktor bebek beslensin diye kullaniorum insallah sizinkide gecer sagsalim kucagina alirsin bebrgini
bsrdmlpnr mucizem01 amin inşallah geçer ya Allah büyüktür zayıf doğuyomuş galiba sadece ama inşallah iyi olur
Mavi20 bsrdmlpnr evet hergün akşam 9 da alarm çalıyor iğnemi yapıp hapımı içiyorum genelde tok oluyorum 🤗