Ayyyyyyy bana da nasip olduuuu 💕❤️❤️💕mükemmel hissediyorum kendimi doğum yapalı 12 saat oldu 🫢🤭 zaten sözleşmiştik doktorumla bugün sabah 10:30 da yatışım yapıldı kızçelerim odaya geldim falan saat 1 i geçiyordu gelip beni hazırladılar 🥰 panik atak hastasıyım bu arada 🥲 triplerden tribe girdim. Ameliyat haneye indirdiler of nasıl heyecanlıyım ama anlatamam panikler, krizler efenim indik aşağıya bal doktorumu gördüm tabi canım hocam ❤️❤️❤️ hazır mıyız dedi aldılar beni ameliyat sedyesine kambur durduk yastığa sarıldık başladık 🥺 anestezi doktorcum yaptı iğneyi ama hiç acıtmadı inanır mısınız hemen bacaklarıma bir sıcak doldu uzandım mide bulantısı başladı panikten hemen ilaç verdiler sağolsunlar ameliyata girdim 10 dk sonra üvek üvek bir ağlayış minnak prensesimden offf anlatamam yıktı ortalığı 🥰 sonra onu aileme teslim ettiler beni başladılar dikmeye Allahım ne kadar uzun sürdü anlatamam hayatımın en uzun yarım saatiydi 😩 sonra hissetmeye başladım karnımı acı vardı ama dayanılmayacak gibi değil 😔 siz şimdi diyeceksiniz ki hiç mi acımadı abartma ama ilk ayak kalktım ya anlatamam o nasıl acı 😣 iki dk ayakta durdum hemen yattım ama sonra bir ağrı kesici istedim bir kere daha ayağa kalktım ve çok şükür yürüdüm gaz çıkardım tuvalete gittim (sonrayı çıkardılar bu arada ayağa kalkmam gerektiğinde) oda bu neymiş dedim asla hissetmedim yani velhasıl kelam çok kutluyum prensesim bana benziyor 😍 sütüm de az da olsa geldi elhamdülillah 💕 korkulacak hiç bir şey yok rabbim isteyen herkese nasip etsin darısı olmayan kardeşlerimin başına 💕💕💕