BuketEsenolu Maya benim de 32.haftada erken Doğum bekleniyordu 39+1 olduk😊 Rabbim sağlıkla önce karnınızda büyütmeyi sonra kucagınıza almayı nasip etsin ❤😊🙏🏼
BuketEsenolu Maya bizde hep öyle dedik ama dinlemiyor yavrukus hala bekletiyor bizi 😬 Zaman hiç geçmiyor 35-36 dan sonra zaten sanki duruyor zaman😏
Gamzeobt Maya 😂 bende öyleyim ama kızım çok sabırlı her gece aceba bu gece dogarmiyim diom😂 her agriyi doğum ağrısı sanan ben 😂😂
Maya Gamzeobt dün belime ağrı girdi ben 7 aylık doğmuşum annemi görmen lazım aha geldi bu kesin doğuyor felan diyor eşim Elazığ'da ben riskli olduğum icin annemlerin yanındayım o 3 dk ağrıyı tüm elazığ Mersin hep birlikte atlattık 😂😂😂
Gamzeobt Maya 😁😁😁 yerim seni yaaa hayirlisiyla inşallah gelirler sağlıkla zamanında sabret gelsinler ne diyelim benim bu son 20 günden bellidir geçmek blmiyo günler çarşamba doktora gitcm bakalım suni verck galba😂
Maya Gamzeobt annesiyle aynı gün doğsun istiyorum aslında 14 şubat 🙏🏻 ya suni kimi diyor dünyanın en kötü şeyi kimi diyor adet sancısının az kuvvetlisi bu konuda korkularım var ☹