Patito__ Selam arkadaslar belirtilerini yazin da bizde umitlenelim 🥰🥰 Allahim saglikla kucaginiza almak nasip etsin insallah. İsteyenlerede tez vakitte nasip etsin aminn
Ginger_ Patito__ amin canım ben pek anlamamıştım ama uyku hali vardı hep yorgundum sanki zaten ilk üç ayımda sürekli uyudum
Sevgi56 Patito__ ben adet olacakmışım gibi hissettim hep bel ve kasık ağrıları ped bile kullandım 😁 adetim geçincede yorgunluk ve uyku hali vardı hep
Basak37 Patito__ ben normalde çok sakar bi insandım zaten ama ayrı bi sakarlık oluşmuştu sürekli bir şeyleri düşürüyordum veya çarpıyordum sağa sola😂😂Bi de bolca uyku isteği hakimdi
soulmate35 sol kasıkta hafif hafif iğne batması hissi + bacaklar da ağrı + asla doymamak + +göğüs hassasiyeti + sersemlik 🤩
Tucemsiiii Patito__ göğüs hassasiyeti en erken o başladı hatta regl Olcam sandım daha sonra kasıkta batma ve akıntı
elaymoms Patito__ adet ağrısı gibi ağrım oldu , bel ağrısı vs yaşadım . Ama karın ağrım bir tık daha siddetliydi emindim adet olacagimdan.Hatta eşime işten gelirken marketten ped aldırdım 🤣🤣
ldmzki Patito__ Ya benim bugün böyle adetten 1 -2 gün önce böyle karın ağrısı olur her an adet çat diye gelecekmiş hissi var ama daha 6 gün geçti birlikteliğimizin üstünden Bu bir belirtimi bilemedim Adetime daha 9 gün var belki de ondan da olabilir
AsyaCngz55 Patito__ benim akşam 20-20.30 gibi bir sıcak basması oluyor 10 dk kadar alev atıyorum resmen. Bunun dışında sık sık idrara çıkma ve göğüslerde dolgunluk hissiyle beraber sızlama.
Yulos Adet gününden yaklaşık 1 hafta önce çok uzun, çok canlı ve çok detaylı rüya görmeye başladım. Rüya görmekten yorularak uyanıyor ve bir daha uyumak istemiyordum. Birkaç üst üste aynı şey devam edince bir tuhaflık olduğunu anlamıştım