8181nesliak 5 Aylık Hamileyim Doktor Bebeğimin Sağ Böbreğinde Büyüme Var Dedi 4mm Hafif Olarak Geçiyor. Kontrol Altında Tutacağız Dedi Büyüme Devam Ederse Erken Doğum Dedi. Benim Gibi Olan Varmı. Bilgi Alabilir Miyim. Bebeğime Zarar Gelirmi.
Kiraz13 8181nesliak aynı durum bende de var emin olun birçok kişiye de denmiş bu durum. Erkek bebeklerde daha sık görülüyormuş. Doktorum ilerleyen haftalarda geçer gezmezse de doğunca sünnet ettirirsiniz dedi.
Melteeeemm 8181nesliak aslında hamilelikte fark edilmiş olması güzel bir durum benim bebeğimde de varmış ama söylenmedi doğumdan sonra ağlamalarından sancılarından fark ettik. Bir süre geçmesini bekliyorlar geçmezse ultrason tedavisi uyguluyorlarmış. Benim bebeğimin pipi ucunda darlık olduğu için idrar kaçması sonucu oluşmuş sünnet sonrası düzeldi. Ama geç fark edildiği için zorlu bir süreçti.. Doktorunuz fark etti ise size korkacak birşey var demediği sürece kendinize evham yapmayın ☺️❤️
Tugcecv 8181nesliak erkek bebeklerde oluyormus genelde geciyormus doguma kadar benimde öyleydi ama erken doğum falan demedi sadece doğunca devam ederse bobrekleri icin yönlendiririz dediler
Tugba54_ 8181nesliak benim bebeğiminde aynı şekilde biri daha büyük doktorum erkek bebeklerde olabilen bir şey oldugunu söyledi bi sınırı varmıs onu geçmezse sıkıntı yok doğumdan sonra fazla bekletmez sünnet ettirirsiniz dedi
8181nesliak Kiraz13 Benim Bebeğimde Erkek Benim Sınırda Dedi. Kontrol Olacak Dedi. Büyümeye Devam Ederse Riskli Gebeliğe Yönlendirilecekmişim.🤲
8181nesliak Melteeeemm Çok Sağolun. Korkulacak Birşey Var Demedi Sadece Kontrol Edilecek Büyüme Devam Ederse Dedi Doğum Yaparlar Dedi. Rabbim Evladınıza Şifa Sağlık Versin İnşallah.🤲
pamukseker15 Bizde de var bu sorundan erkek bebeklerde oluyormuş ama 1 cm üstünde sorun oluyormuş. Biz şimdi 36 haftadayız ve doğuma kadar da risk görünmüyor. İçiniz rahat olsun🙏🏻
8181nesliak Tugba54_ İnşallah Sınırı Geçmez Evladımda Sıkıntı Olmaz.🤲 Rabbim Senin Evladını da Korusun İnşallah.🤲
Kiraz13 8181nesliak evet benim de öyle şu an. İlkinde biri 6 mm çapındaydi şimdi şükür 4 e düşmüş ama o da sınır tabii. Ama çok üzerinde durmadı doktor. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Tugcecv 8181nesliak bizim detaylida cikti sorun bir kac hafta devam etti şuan bir sorun gözükmüyor dediler düzelir bence stres yapma 🥰
8181nesliak Tugcecv Benimde Detaylı Ultrasonumda Dediler Bu Sorunu Yeni Ögrendim Bende Allah’ım Korusun Evlatlarımızı İnsanlar.🤲
Tugcecv 8181nesliak amin canım merak etme düzelecektir düzelmezse bile çözümü çaresi olan bir şey. Allah daha kötüsünü göstermesin