pelsin72 Kızlar biz 8+1 olduk bugün baştan beri hep sağ kasığım ağrıyor tutuluyor bu 2 gündür fazlalaştı sizce neden sağ kasık sadece cinsiyetler bir ilgisi var mı ?
arelbaby pelsin72 bence cinsiyetle alakalı değil ya benim en başından beri sol kasığım ağrırdı halada sol kasığımda hissederim hep orda hareket eder.Hep kız dediler ama erkek :)
Artuni pelsin72 pelsin72 ay benimde sağ kasığım çok ağrıdı bacağıma vurdu 1 hafta flan cektim sonra hamile oldugumu ögrendim kız cinsiyetide
Pamuk pelsin72 benimde 8le 9 hafta arası adet sancısı gibi ağrılar oldu kasigimda korktum enfeksiyon varmış ama doktor dediği enfeksiyon olmasa bile bu haftalarda çok ağrıması normal rahim genişliyor dedi kuzum
pelsin72 arelbaby öyle mi Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏bilemedim sormak istedim sağ erkek dediler
arelbaby pelsin72 muhakkak olan vardır tabi ki ama cinsiyetin sağ veya sol ile alakası yok diye düşünüyorum hiç belli olmuyor çünkü :) Amin inşallah sizinde Allah analı babalı büyütsün🙏
Aysecan0335 Benim oğlum olcak nasipse genellikle sağda duruyor çok nadir solda hissettiğim , ilgisi var mı cinsiyetle bilemem