elifylmz67 Merhaba hanımlar, ben bugün kan testi yapıp beta değerimin 22,45 olduğunu ögrendim. 3 haftalik olmasi gerekiyor değer çok mu az? Geç döllenme olabilir mi?
ArvenMom elifylmz67 beta takibi yapın son regl tarihinize göre kaç haftalık belli olur betayla alakası yok
Patito__ elifylmz67 normal betanin cok onemi yok son adet veya kese boyuna gore doktorlr olcum ypiyor
elifylmz67 Tuubaoz yok daha gecmedi adet düzencizligim var o yüzden kendim biraz sabırsız davrandım :)
Mre elifylmz67 regli düzensizliğiniz var ise en iyisini ultrasonda kese göründükten sonra anlayabilirsiniz çünkü benimde regli düzensizliğim vardı ultrasonda çıkan haftaya göre bir tarih belirledik ve o şekilde ilerliyoruz
Tuubaoz Ozaman iyi çıkmış ben oğlumda 4 gun oncesinden 19 larda bi değerle öğrendim suan nerdeyse 2 buçuk yaşında 🥰
Tusemciiim Hem adet tarihiniz geçmemiş hemde düzensizliğiniz var nasıl anladınız 3 haftalık olduğunu?
elifylmz67 Tusemciiim genel de son adetin ilk gününü hesapliyorsun oda 27.ocak benim. Tahminimce bir hesaplamaydı :)
Tusemciiim elifylmz67 Son adet tarihinden hesaplandığını bende biliyorum 😅 Benim adetim 7 gün gecikti kan tahlili verdiğimde 897 çıktı o zaman 3 haftalıktı siz şimdi tarihii bilmiyorum ama 3 haftalık deyince ben şaşırdım 😄 Adet tarihi bilinmiyorsa ultrasondaki kese boyutundan bakılarak ölçüm yapılıyor Şuan sen bilemezsin kaç haftalık olduğunu ☺️ inşallah güzel bi şekilde yükselir bebişiiin sana tutunur sıkı sıkı hoşgelsin minikk 🤭
tugrullsmomms elifylmz67 merhaba acaba erken gebelik testinde beta kaç olması gerekiyor çıkması için biliyor musunuz