1erkekkannesiiii Betulaa her alt açınca 2-3 tane kullanıyorsunuz rahat ona göre hesap edin. Benim oğlum var açınca direkt işemeye başlıyor kazalar olunca 4-5 harcadığım da oluyor 🥹
Betulaa 1erkekkannesiiii göbeğinin etrafını Islak bezle silipmbirkaç dakika bekleyin diyorlar altını açmadan pipisini yapıyormuş öyle yapınca galiba bir deneyebilirsiniz 😄
Betulaa MelisBerdo suyu kaynatıp ılımasını beklemek sıkıntı ya normal çeşmeden kullansak ne olacak ki acaba doktora sorayım 😂
cahillesohbetikestim Betulaa ben ortadan ikiye bölüp öyle kullandım ilk zamanlar için yeterli olmuştu ama ne kadar gittiğini inan bilmiyorum. Bebeğin çiş ve kaka yapmasına göre değişir. Ama ortalama 5 gün gider sanırım bir paket.
Betulaa cahillesohbetikestim yeni doğunca zaten değiştirmeyi bilmiyorum elimde büyük Pamuk daha pratik olur ama biraz alışınca ben de sizin gibi deneyeyim
Sumeyyeyucel MelisBerdo bu iş için ayrıca bir termos almadım evdeki küçük 500 ml lik termosumu kullanıyorum kapağı normal çevirirerek açılıyor ☺️
MelisBerdo Sumeyyeyucel ben de öyle yaptım basmalı bir sabunluk mu alsam diye düşündüm mayısta doğacak bebeğim ılık su koyarsam günlük çok soğumaz diye düşündüm mantıklı mı sizce