Tusami Busel bende suwen den aldım iki takım pijama ve gecelik , çok memnunum. Henüz kullanmadım doğuma inşallah ☺️
arirangg tazeanneeeeeeeee Bizim bebişimiz de temmuzda gsliyor nasipse. Çoğu şeyini aldık. Araba, beşik, emzik, kıyafet, hastane çıkışı. oyuncak bile aldım 🥰
Minis122 tazeanneeeeeeeee benim ilk dpgumum.sezeryan ikincide oyle olucak ben suanki ilerleyen haftama gore kendim hesaplafim tabi ilerleyen zamanda nasil olur bilmiyorum ama temmuzda kesin olur sezeryan olunca suan gun vermiyor
Betulaa tazeanneeeeeeeee biraz vakit geçince evde ne vardı kaç aylık kaç tane insan unutuyor o yüzden liste baya iyi oldu bir de zaten var olan şeyi almak yerine öncelik belirleyip olmayan şeyleri almamı sağladı 😊
Bzdmr tazeanneeeeeeeee Miyomlarim var benim erken doğum riskin olabilir demişti doktorum onun için yaptık hazırladık ama kızımın pek.gelmeye niyeti yok 🤭
Tugce1506 tazeanneeeeeeeee ben trendyoldan aldım bebişler koltuk altını çok sevmiyor zor oluyordur diye alından ölçenden aldım fiyatı gayet iyi eczanelerde de var ama daha pahalı yorumları inceleyerek karar verebilirsin benimkini linkliyprum https://ty.gl/b7yg0zmml1
tazeanneeeeeeeee bebek_firarda Çok teşekkür ederim haklısınız kişiden kişiye değişiyor listeler bütün listeleri göz önüne alıp kendi listemi oluşturacağım 🥰🥰