Kizimm1 Yuncu1 evet taşımada sıkıntı olmaz da bizde oraya geçmiyoruz dimi sadece bebeği götürüyolar öyleyse orası biraz kötü hakkımızda hayırlısı olsun inşallah son haftaları görürüz 🙏
Yuncu1 Kizimm1 bizi götürmüyorlar maalesef ama direk sevk istediğimizde doğum yapmadan gidersek ancak aynı hastanede oluruz umarım bunların hiç birine gerek kalmaz Allah yardımcımız olsun 🙏
mysweetbabyy Ygmr78 kuvoz yuzunden etmem 40 haftalik doğsa bile kuvoze girebilir tam teşekküllü hastane tercih etmek her zaman daha iyi
ipekmom_ Kizimm1 canım var bende onu araştırarak gittim, tüp bebek bizim her ihtimali göze alarak gitmek lazım, yoğun bakım kuvoz var dediler ondan dolayı tercih ettim
Kizimm1 ipekmom_ evet yoğun bakımda kalan varmış ama megaya yönlendirilen de olmuş biraz karmaşık geldi 😕
ipekmom_ Kizimm1 yoğunluğa göremi yönlendiriyorlar acaba bilemedim ☹️ garantiye alıp megaya gidin isterseniz
hilal3407 Ben de riskliyim tam teşekküllü olmadığını belirttiler. Bu yüzden Esenler Medipolden vazgeçtim. Mega ya da Bahçelievler Medipolü tercih edin oralarda anne ya da bebek için tüm teşkilat varmış.