Merve24-10 Merhaba arkadaşlar 10 hafta 5 günlük hamileyim 1 hafta öncesinde lekelenme gibiydi sonrasında kan olarak geldi ama pecetenin yarısı kadar doktor herhangi bir sıkıntı yok ama olmayacagı anlamına gelmez dedi progeston fitil verdi sabah akşam kullanıyorum fakat ara ara belimde kasıgımda hafif ağrılar oluyor ve göbeğim tas gibi bugun de cok acık sarımsı leke geldi tedirginim bu ağrılar normal mi yaşayan var mi doktorum kanama durduğu icin sıkıntı yok dedi sonraki muayenede görüşürüz dedi ağrılar kafama takılıyor ve kanama gelecekmiş gibi hissediyorum
hulyaakgn34- Merve24-10 adet sancısından biraz daha sancılı bi agrınız olursa muhakak doktorunuza gidin diğer türlü gebeliğin ilk aylarında bel kasık ağrısı normal sarımsı leke genelde enfeksiyon oldugunda olur bunuda doktorunuza söyleyin inşallah güzel bi gebelik geçirirsiniz
Merve24-10 Aynı regli olacakmışım gibi bir agrı ve şişkinlik diyebilirim ve mide bulantısı yaşıyorum sabahları özellikle ama şuanda bulanıyor , cok teşekkür ederim dayanılmayacak bir agrı değil ama bakalım cok artarsa gideceğim 🙏