Mdf17 Decavit bulantı yaptığı için renegesis max a başladım bugün. 14. Haftadayım. Siz hangilerini kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?
Tugce1506 Mdf17 ben elenatal 2 , d vitamini, gyno ferro sanal ve magosit kullanıyorum başka kullandığım ilaç yok
miray_85 Mdf17 Bende ocean mummy, nates magnezyum ve decavit kullanıyorum tabi demir hapıda dahil doğuma kadar devammiş😎
Aecer Mdf17 13. haftada folik asiti bıraktırıp ocean mummy verdi sadece onu kullanıyorum doğuma kadar kullanacakmışım
symozdag Tugce1506 gyno bulantı yapıyor mu, bende kullanıyordum gyno, decavit, magnezyum aşırı bulantım ve ishal var bütün ilaçları bıraktım hangisi yaptı bilemediğim için
Nrcndmr Prenatal Life kullaniyorum , 12.hafta sonunda folik asitten buna gecirdi doktorum multivitamin olarak yalnızca bunu kullaniyorum .
Sukran3434 miray_85 bu yazdiklarinizi doktormu verdi yoksa vitamn alabiliyormuyuz bana hic vermediler ya bi vitamin var birde kan icin var aylardir ayni
defneveannesii_ Ben vifolic kullanıyorum, doktorumun dediğine göre de doğuma kadar devam edeceğiz bu vitamine☺️ İçeriği zengin bi vitamin💊
Mdf17 Ne çok multivitamin ilacı varmış çoğunu ilk kez duydum. Regenesis bulantı yapmadı şükür umarım sorunsuz devam ederim. Demir ilacı ferifer kullanan var mı peki:) günde 2 defa alıyorum şuan. Etkili oluyor mu acaba?
Deletedmom_69 Ocean mummy kullanıyorum ben hem tansiyon ilacı hem asprin hem de kan ilacı kullanıyorum 😅