Nadiayaren usenmedimyaptimbirvelet canım bende şimdi denk geldim postuna Rabbım bi avazda kucağına almayı nasip etsin bende iyi haberlerini bekliyorum
Hyildiz1 usenmedimyaptimbirvelet Çok heyecanlıı 🥹 Allah yardımcın olsun bebeğine sağlıkla kavuş hayırlı haberlerini bekliyoruz 🥰🌸
heleminnosminnosminnos usenmedimyaptimbirvelet hadi doğdu geldi zordu ama oh mis gibi oldu de inşallah 🌸🙏🏻❤️
usenmedimyaptimbirvelet Hyildiz1 Cayvarmiya heleminnosminnosminnos Ayytacc tubi94 Aysegul_3838 Hadi diğer postuma gelinnnn🌸🌸🌸🌸
Aysegul_3838 usenmedimyaptimbirvelet doğum yaptın mı ay çok meraklandim sanki kendim doğum yapıyormuş gibi
Bebisinizz 2022Mom2022 doğumu tetikliyor diye biliyorum, hele ki sıcak su altında squat yaparsan açılmayı kolaylaştırır
2022Mom2022 Bebisinizz Allahım kolay doğum nasip etsin hepimize senin zamanı gelmiş benimde inşallah biraz daha geç uzar süreç ama sanmıyorum hiç🥺
Bebisinizz 2022Mom2022 amiin inşallah cümlemize zamanında sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin💗 içini ferah tut canısı zamanında gelir inşallah🥰
Babyof Bebisinizz benimde pazartesi kontrolüm. Yani maşallah mı diyelim doktor normalde haftada 1 çağrırım ama sende tık yok 2 hafta sonra vel demişti. Hadi inşallah açılmamız oluyordur farkına varmıyoruzdur.