Pamuk Senaykork ben 1 ay boyunca verdiğim için 10 kere sağlık ocağında verdiysem 10 kere acilde verdim hastane isteği dahilinde canim uzun süreli verdiğim icin
Senaykork Pamuk demekki her yerini farklı canım , ben böyle üzücü bı olay yaşadığım için artık tercih etmiyorum kimsenin yasamasinida istemem o yüzden tavsiye etmiyorum yanlış anlaşılmasın…
Senaykork Tubatgn sizinkide o zaman hastaneye gönderiliyordur, valla böyle bı bebek konusunda yalan soylucek değilim , o günkü ruh halimi tahmin bile edemezsiniz yüzüme karşı ya kimyasal yada boş gebelik dendi
Tubatgn Senaykork Canım yalan söylüyorsun demedim Ama hepsi hastane laboratuvarında gider 11den sonra kan almazlar hatta kanları bekletmezler o yüzden söylüyorum bunu
Aysuaydin_03 Senaykork çok üzücü canım ben 1 kere boş gebelik 2.sinde kalp atışı duyulmadı sonra iğneye başladım
Pamuk Senaykork bende yaşadım bikac ay önce ilk gebeligimde beta çok yavaş arttı kürtaj oldum neler çektim bu gebeligimdede kolları delik deşik oldu çok zor cokk
Senaykork Pamuk Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım , gerçekten çok zor bir dönem oluyor
Senaykork Aysuaydin_03 yaa 😔 çok üzüldüm gerçekten ,inşallah sağlıklı bir gebelik nasip eder Rabbim canım
Aysuaydin_03 Senaykork amin inallah canım karnım delik içinde mosmor oldu bu kadar zor geçen süre inşallah güzel sonlansın🙏