Zekraa19_ Kızlar ilk tecrübem olucak hangi doktor yapıyor bilen var mı ve fiyatı nedir? Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim 🙂🤰
Ozlemtoy Zekraa19_ medardan randevu aldım izzet bey 25500 tl başka biri varmış ama kadın doğumcu değil oda 2340 tl dediler ben izzet beyi seçtim 20. Haftamda yaptıracağım oda 1 nisana aldım randevuyu
derya-ayvaz Merhaba benim drum acıbademden gölcük medara geçti izzet şahin kendisi detaylı ultrason yapıyo 1400 zannedersem tam emin değilim bu hafta sonu gidicem bende
Zekraa19_ Yaa perinatolog mu kendisi Bazı kadın doğumcular yapıyormuş galiba dikkatli araştır falan demşlerdi de
derya-ayvaz Fik 21.hafta gel demişti dr ama randevu bulmayınca 22.haftada olur dedi bu cumartesi gidicem kısmetse
Katarbebek Ebruskaaa umuttepe den nasıl randevu alabildiniz ben normal muayene için randevu bulamıyorum
Leila__96 Benı doktorum yönlendirmişti Ahmet beye detayli ultrasonu içi 10 hafta önce 900 lıra ödemiştik
Zekraa19_ Leila__96 Perinatolog olması gerekmiyor mu bu detaylı ultrason için ben yanlış mı biliyorum onların cihazları falan farklı oluyor
Leila__96 Zekraa19_ Medarı aradım dedım detayli ultrason için randevu aliçam orda zaten yardımcı oldular