Fatma_00 Bugün kadın doğum doktorumla görüştüm basur için ben bişey öneremem dedi ama çok kötü durumdayım ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum çok canım yanıyor 33 haftalık gebeyim ne yapabilirim birazda olsa hafifletmek için
Esenburhan123 Fatma_00 sıcak oturma banyosu. Probiyotik kullanın bana kadın doğumcu doktorum önermişti
Sevimefealp Fatma_00 sayim sana canım herşeyi denedim hiç biri kesin çözüm olmadı doğumdan 4 ay sonra ameliyat oldum cok şükür kurtuldum.sarı kantaron yağı sürdüm batikonlu sıcak su banyosu yaptım sürekli sarımsağı ezip basura koydum tüm ağrı kesici basur ilaçlarını kullandım patlıcan sapını kaynatıp 5 gün boyunca 1 bardak içtim ve aklıma gelmeyen bir sürü şey 1 ayda 8 kilo verdim sırf yiyip tuvalete gitmemek için çözüm değil tabiki wc ye gitmeyi engellememk lazım dahada tetikliyo ama korkudan işte
Fatma_00 Esenburhan123 bunları yapıyorum ama geçmiyor doktor ilaç falanda önermediği için son çare buraya yazmak istedim
Fatma_00 Sevimefealp denerim inşallah bi çözüm olur bana çok ileri değil ama canım çok yanıyor uyutmuyor resmen teşekkür ederim öneriler için
Gizemli İbrahim Saraçoğlu demişti sanki bi araştırın, pamuğu zeytinyağına batırın oraya koyun ve öyle uyuyun yani sabaha kadar orada kalsın. 3 gün bunu uygulayın. Biraz rahatsız ediyor ama benim öyle geçmişti bi kere
Sibelemreemre Fatma_00 memethol diye bir sprey var onu kullan benimde 1 ay önce çok acitiyordu evde vardı 2 3 defa kullandım hemen geçti şimdi yine alicam çünkü doğumda yine çıkacak
Yasminkrc Fatma_00 gecmis olsun canım. Ben de de var hatta kanama bile yapıyor. Ben sürekli kantoron sürüyorum orayi hep yumuşatıyor bir de turşu, acı ve asitli yiyeceklerden uzak dur . Insallah biran önce geçer
Kucukpanda90 Fatma_00 32. Haftamda bende de oldu kontrolümde vardi doktoruma söyledim. Fitil ve krem verdi acisi suan asla yok. Ve disarı çıkan şışlikte baya ufaldi. SIze neden birsey öneremem dediki doktorunuz