Yagmurum_herseyim Merhaba güzel anneler.30+5deyim iki gündür özellikle bebek aşırı hareketli ve alt tarafıma acayip baskı yapıyor,sürekli tuvaletteyim,sanki böyle birden suyum gelecek sanıyorum hareketler de bayaa sert, umarım erken doğum olmaz
Minik_annee Yagmurum_herseyim aynı hafta ve gündeyiz bende aynı durumdayım artık ne rahat yatabiliyorum ne başka bişey bende tuvalet bekliyorum hatta bazen bir damla bile olsa çökmüş gibi geliyor
MelisBerdo Yagmurum_herseyim ben de 26+5 im bazı hareketleri o kadar sert oluyor ki vajinamdan çakacak gibi hissediyorum. Bı erken geleceği anlamına mı geliyor beni de korkutuyor
Slaedz Aynı gün ve haftadayız aynısını bende yaşıyorum ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum nede ayakta durabiliyorum aşırı ağırlık hissediyorum ve gece boyu uyuyamıyorum tuvalete gitmekten bu gün sordum doktora normal yapcak bişey yok ağırlık öne doğru gittikçe olur böyle şeyler dedi
Yagmurum_herseyim Minik_annee aynen öyle,artı birde mide yanması gaz sıkıntısı da olunca daha da çekilmez hal aliyo
Yagmurum_herseyim MelisBerdo insan korkuyor öyle sert olunca hareketler tabi,normal diyo çoğu insan sizi de korkutmak istemem
Minik_annee Yagmurum_herseyim mide yanması bende çok çekiyorum hatta doktor şurubunu yazdı biraz iyi geliyor seninde çoksa kullan beni uyutmuyordu buna tada en son konturol ne zmn gittiniz
Yagmurum_herseyim Minik_annee en son 2subatta gitmiştim 2martta gideceğim tekrar,hatta bu son bir aylık kontrol bidahakinde artık iki haftadan iki haftaya demişti.mide yanması için şurubum var bende kullanıyorum