Rabia04_09 ilkbebek_ Kendisini bi kaç kere gördüm biliyorum da ne bileyim İlknur hanımın Güler yüzünden sonra Saadet hanım biraz soğuk geldi bana
Dorukkusumm ilkbebek_ hiç bir fikrim yok, nedenini sormak da bana düşmezdi hadsizlik olurdu diye sormadım..
Dorukkusumm Rabia04_09 gerçekten stresten elim yüzüm şişti bir an önce sabah olsun da gideyim diye bekliyorum 🤦🏼
Rabia04_09 Dorukkusumm Bende kendisinden cevap bekliyorum daha kontrolüme 20 gün olduğu için kendisiyle son kez görülmemeyeceğiz mesaj attım bakalım ne diyecek ama sizde yarın beni bilgilendirirseniz çok sevinirim hangi doktora yönlendirecek bilmek isterim
cauuv1 Hastane farkı var ama pendik medicalparkta halide yüksel doktorum kesinlikle öneriyorum dogumunuz yaklasmıs asırı ilgili birisi normal dogum yanlısı doğumunuzu en güzel sekilde gerçeklestirir insallah tavsiyemdir bi bakın
Irazz12 cauuv1 hangi doktora gectiniz ve neden boyle dediniz, bende hastane degistirmeyi dusunuyorum fikrinizi almak istiyorum
cauuv1 Irazz12 medipoldeki doktor çok alaycıydı ve ilk gebeligim oldugu icin soru soruyodum bununla dalga geçiyodu komik geliyodu şuanda medicalde halide yüksel e gidiyorum aşırı memnunum