Kızlar merhaba kandil sabahı 37+2 de gelen oğlum🥹 16 şubat aksamı karnımın alt tarafında adet sancısı şeklinde sabah 7 ye kadar süren bi agrı çektim ama nette okuduğuma göre alt karın ağrısı yalancı doğum sancısı diye önemsemedim.Kandilde doğsa diye de aklımdan hep geçirdim ama:)Sabah 8 de tuvalete gittim nişanım geldi bu arada sancı devam ediyor ama adet sancısı gibi.Odaya geldigimde azıcık pijamam ıslandı tuvalete gittim cok az az su aktı kahve fincanı kdar.Hemen yengemi aradım saat 9 da hastaneye vardık alttan açılmama baktı 6cm ben şok hemen doğum katına gönderelim dedi.Bu arada 22 aylık bi oğlum daha var onda bu kadar erken olmamıştı acılma.Yatışım yapıldı çorum devlet hastanesi tek kişilik burada sancı cekeceksin ve bu odada doğum yapacaksın dendi.Nst baglndı nefret ediyorum çünkü sanki o nst benim krnıma batıyor 9:10 da nst yengaglandım ebelerim saolsın lok iyiydiler sancım cogaldı sürekli yatakda oturuyordum tabi ebe lütfen yat desede dinleyemedim neyse bidaha baktı acıklıga doktor 7 cm dedi ve gitti inanırmısımız 9:35 de büyük tuvaletetim geldi jisssettim anladım ki bebek geliyor hemen bagırdım hemsire hanım bebek gelşyor diye odaya geldiler 6 ebe 1 doktor uzan hemen oturma bak bbegin kafasına oturuyorsundedi uzanamla ıkın dedi ve 2 ıkınısda kesi yapmadan bebegim 1 dk içinde doğdu 9:40 da:) öyle bi rahatladım ki sonra ebem 4 dikiş attı şükür hersey bitti.Bu arada bu 2. Bebiiide hiç neredeyse yürümedim hurma yemedim spor yapamadım cünkü oğlumla sürekli ilgilendim ama yinede şükürler olsun kandil günü 1 saat içinde doğurdum.Devlet hastanesi gibisi yok ilk cocugumda devlette doğurdum allah hayırlı kişilerle karşılaştırsın hayırlı dogumlar nasip etsin🤲